.

.

POROPL Anyák Napja, Egyedi Ajándékok Anya, Fa Elefánt Elk Képkeret Dísz Dekoráció, DIY Ajándék, Dekoráció Kártya anyák napjára (A)

POROPL Anyák Napja, Egyedi Ajándékok Anya, Fa Elefánt Elk Képkeret Dísz Dekoráció, DIY Ajándék, Dekoráció Kártya anyák napjára (A)

HUF 4950.00
Az áru mennyisége

??【Magas Minőségű Anyagok】Készült, Fából készült ,Masszív, tartós, de nem szúrós szaga, nem burrKiváló munka, nem burr, nem fog fájni a kezem.Választás anyák Napja.Tökéletes beltéri dekoráció, például asztali, éjjeliszekrény. ??【Magas Minőségű】használjuk, első osztályú anyagok gyártása a terméket.Marad, mint az új, még sok év után a beltéri vagy kültéri használatra. ??【Személyre szabott Értelmes】A fa neve szív alakú puzzle ünneplő szerelem, barátság, család. ??【A Tökéletes Ajándék】Ha keres egy ajándék, amely különleges, egyedi ötlet kiváló neked.Ez lehet adni, mint egy ajándék, hogy a család, a barátok, szeretők, apa, nagyszülők, testvérek.Ez a tökéletes ajándék választás, anyák Napja, apák Napja, Karácsony, születésnap, esküvő, dekoráció, otthon dekoráció. ??【Díszíteni Home & Esküvői Jelenet】Akár díszíti a háló, fal-vagy nappali asztal, ez a szerelem fa puzzle a legjobb választás. ??【Magas Minőségű Anyagok】Készült, Fából készült ,Masszív, tartós, de nem szúrós szaga, nem burr.Kiváló munka, nem burr, nem fog fájni a kezem.Választás anyák Napja.Tökéletes beltéri dekoráció, például asztali, éjjeliszekrény. ??【Magas Minőségű】használjuk, első osztályú anyagok gyártása a terméket.Marad, mint az új, még sok év után a beltéri vagy kültéri használatra. ??【Személyre szabott Értelmes】A fa neve szív alakú puzzle ünneplő szerelem, barátság, család. ??【A Tökéletes Ajándék】Ha keres egy ajándék, amely különleges, egyedi ötlet kiváló neked.Ez lehet adni, mint egy ajándék, hogy a család, a barátok, szeretők, apa, nagyszülők, testvérek.Ez a tökéletes ajándék választás, anyák Napja, apák Napja, Karácsony, születésnap, esküvő, dekoráció, otthon dekoráció. ??【Díszíteni Home & Esküvői Jelenet】Akár díszíti a háló, fal-vagy nappali asztal, ez a szerelem fa puzzle a legjobb választás.Műszaki adatok : Méret : 22 X22cm Anyagok : Fa Megjegyzés : Általában a színek kissé eltérhetnek a kép miatt különböző monitor, fény hatása Kérem, engedje meg, 1-3 cm eltérés miatt kézi mérés Csomag tartalma : 1x Dísz.

R

Hasonló termékek