.

.

LUNEZY Tér Fa Esernyő Rack Állvány Bejárati, Beltéri esernyőtartó Szálloda Halljában Haza Esernyő Vödör Esernyő Tárolás (Szín :

LUNEZY Tér Fa Esernyő Rack Állvány Bejárati, Beltéri esernyőtartó Szálloda Halljában Haza Esernyő Vödör Esernyő Tárolás (Szín :

HUF 4905.00
Az áru mennyisége

A fa 【Magas Minőségű, Esernyő tartó,】 : kiváló minőségű tömör fa, finom szerkezetű, nagy sűrűségű, jó stabilitás, nagy szilárdságú, kopásálló. 【Alsó Víz Tálca】 : Csepegtető tálca úgy tervezték, hogy tartsa az esővíz le a földre, hogy megakadályozzák, hogy csúszik, valamint védi a padlót a károsodástól. 【Többcélú】:használják, mint a tároló állvány, hogy tartsa hosszú/rövid ernyő, falra pálca, bot/sétapálca meg trekking lengyelek a folyosón. 【Alkalmazandó Különböző Helyeken】 : vesz fel a kis szobába, szépen illeszkedik egy sarkában, a konyha, előszoba, nappali, iroda, stb. 【100% - os Ügyfélszolgálat】 : habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdésben a megrendelés.Majd kicseréljük, vagy visszatérítjük a vásárlás, gond nélkül!. 【Magas Minőségű, Esernyő tartó,】 : kiváló minőségű tömör fa, finom szerkezetű, nagy sűrűségű, jó stabilitás, nagy szilárdságú, kopásálló. 【Alsó Víz Tálca】 : Csepegtető tálca úgy tervezték, hogy tartsa az esővíz le a földre, hogy megakadályozzák, hogy csúszik, valamint védi a padlót a károsodástól. 【Többcélú】:használják, mint a tároló állvány, hogy tartsa hosszú/rövid ernyő, falra pálca, bot/sétapálca meg trekking lengyelek a folyosón. 【Alkalmazandó Különböző Helyeken】 : vesz fel a kis szobába, szépen illeszkedik egy sarkában, a konyha, előszoba, nappali, iroda, stb. 【100% - os Ügyfélszolgálat】 : habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdésben a megrendelés.Majd kicseréljük, vagy visszatérítjük a vásárlás, gond nélkül!. ● Esernyőtartó tárolható hosszú/rövid ernyő, falra pálca, bot/sétapálca meg trekking lengyelek otthon, iroda, vagy üzlet.● Specifications Material : Wood Size : https : 16 x 16 x 50 cm/6.3 x 19,7 hüvelyk● Jellemzői : - Erős, tartós fa frame Not csak umbrellas Great ajándék bárkinek, mindenhol● a Csomag Tartalma : 1 x esernyőtartó (Esernyő a képen nem szerepel)1 x Víz Tálca● Notice1. A különböző tételek, valamint kézi mérés,lehet, hogy a kis hiba,köszönöm a megértést. A fenti kép jelenik meg,illetve a különböző megjelenítési hatások eltérő lehet.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.

R

Hasonló termékek