.

.

LJHA Fém esernyőtartó, Szálloda Halljában Tároló Állvány kampós, Alkalmas Otthoni Iroda konferenciaterem (2 Szín), Bot, Esernyő (Szín : Fekete)

LJHA Fém esernyőtartó, Szálloda Halljában Tároló Állvány kampós, Alkalmas Otthoni Iroda konferenciaterem (2 Szín), Bot, Esernyő (Szín : Fekete)

HUF 1.33
Az áru mennyisége

▲Az állvány készült masszív, fém 14 horgok a tetejénLehet, tartsuk körülbelül 10-20 esernyők. ▲Segítségével spray technológia, kézi polírozás, az anti-rozsda funkció. ▲Széles körben alkalmazható - tárol napernyők, mankót, mankót, klubok, csomagolópapír stb.szállodák, bankok, bevásárlóközpontok, irodaházak valamint az egyéb helyeken. ▲Jön egy további eső szivárgás tálca, használt alján a polcon, hogy adja meg a házat, egy csodálatosan tiszta, rendezett, valamint árapály emelet. ▲Csúszásgátló szőnyeg - csúszásmentes lábak védelme nem csak az alján a esernyőtartó, hanem a padló, márvány, vagy cserép. ▲Az állvány készült masszív, fém 14 horgok a tetején.Lehet, tartsuk körülbelül 10-20 esernyők. ▲Segítségével spray technológia, kézi polírozás, az anti-rozsda funkció. ▲Széles körben alkalmazható - tárol napernyők, mankót, mankót, klubok, csomagolópapír stb.szállodák, bankok, bevásárlóközpontok, irodaházak valamint az egyéb helyeken. ▲Jön egy további eső szivárgás tálca, használt alján a polcon, hogy adja meg a házat, egy csodálatosan tiszta, rendezett, valamint árapály emelet. ▲Csúszásgátló szőnyeg - csúszásmentes lábak védelme nem csak az alján a esernyőtartó, hanem a padló, márvány, vagy cserép. ■ Ez a esernyőtartó is megfelelnek az igényeinek, napernyők, valamint az egyszerű, elegáns megjelenés teszi az életet, még több gyönyörű.Nagy kapacitású design, hogy megoldja az ön igényeinek.★ Műszaki adatok : ● Termék Neve : esernyőtartó● Anyaga : vas● Strukturális folyamat : fém folyamat● Fém szerkezet folyamat : hegesztő● Színes besorolás : Fekete , Arany● Vonatkozó forgatókönyvek : családi éttermek, élelmiszerboltok, klubok, stb.● Mérete : 44 × 24 × 55cm★【 Észre 】 : ● csak eladni külön esernyő áll, ide nem értve a napernyők● A termék mérete kézi mérés, lehet, hogy vannak hibák; olyan tényezők miatt, mint a világítás, illetve megjeleníteni, lehet, hogy a kis különbség a tényleges színes a kép, valamint a termék; kérjük, tekintse meg az áru érkezett.

R

Hasonló termékek