.

.

Lebegő Polc Tér Alumínium Három Rétegű Üveg Sarok Polc, Fürdőszoba Zuhany Polc, Legyező Alakú Konyha Tároló Polc (Méret : 28 cm)

Lebegő Polc Tér Alumínium Három Rétegű Üveg Sarok Polc, Fürdőszoba Zuhany Polc, Legyező Alakú Konyha Tároló Polc (Méret : 28 cm)

HUF 3.33
Az áru mennyisége

★[Anyag] A polcon készült tér alumínium, megvastagodott edzett üveg, amely erős, tartós, nem rozsdásodik, anti-oxidációs, erős, teherbíró képességét, valamint hosszabb élettartam ★[Fine kivitelezés] A polcon fogad el csavaros csatlakozás szerkezet, a kapcsolat feszesebb, a szélek, sarkok, finoman csiszolt, sima, nem fáj a kezét, majd védelme érdekében a család tagjai. ★[Humanizált Telepítés] Üveg külön design, nem fix beépítési helyzetben. ★[Telepítési mód] A terjeszkedés csavar telepítési módszer szilárd, tartós, még akkor is, ha viseli a súly, a polcon nem fog csökkenni. ★[Alkalmazási] telepítheti a polcon, a fürdőszoba, zuhanyzó, konyha, erkély, stb. ★[Anyag] A polcon készült tér alumínium, megvastagodott edzett üveg, amely erős, tartós, nem rozsdásodik, anti-oxidációs, erős, teherbíró képességét, valamint hosszabb élettartam. ★[Fine kivitelezés] A polcon fogad el csavaros csatlakozás szerkezet, a kapcsolat feszesebb, a szélek, sarkok, finoman csiszolt, sima, nem fáj a kezét, majd védelme érdekében a család tagjai. ★[Humanizált Telepítés] Üveg külön design, nem fix beépítési helyzetben. ★[Telepítési mód] A terjeszkedés csavar telepítési módszer szilárd, tartós, még akkor is, ha viseli a súly, a polcon nem fog csökkenni. ★[Alkalmazási] telepítheti a polcon, a fürdőszoba, zuhanyzó, konyha, erkély, stb.Az üveg polc egyszerű telepíteni, könnyen tisztítható, erős, teherbíró képességét, a nagy tárhelyet, így a fürdőszobában több, tágas, tiszta. Használja space alumínium, edzett üveg, erős, teherbíró, erős, durable2. Sima sarok, ne bántsd a hands3. Nagy tárhely, erős tároló capacity4. Széles körű használat, lehet telepíteni, ahol kell★Előírások : 1. Név : Üveg Shelf2. Anyag : space alumínium + edzett glass3. Méret : 20 x 20 x 46cm/8 x 8 x 18in25 x 25 x 46cm/10 x 10 x 18in28 x 28 x 46cm/11 x 11 x 18★Csomag tartalma : üveg polc + expansion csavart (nem beleértve a más dolgok)★Telepítési mód : ① Gyakorlat szerelési lyukak, a megjelölt fal. (Megjegyzés : Használja 6 MM fúró bit)②Insert a terjeszkedés gumi dugót a telepített lyuk.③Put a csavart az üvegen keresztül csipesz, majd húzzuk meg a falon.

R

Hasonló termékek