.

.

Fotóalbum, 65 Zsebbel Kép Album Mini Kártya Album PU Fedezze Születésnapi, Esküvői fotóalbumok Polaroid 5 Film Fotó (Fekete)

Fotóalbum, 65 Zsebbel Kép Album Mini Kártya Album PU Fedezze Születésnapi, Esküvői fotóalbumok Polaroid 5 Film Fotó (Fekete)

HUF 6318.00
Az áru mennyisége

▶ Széles körben Alkalmazás : A fénykép album mentheti a fényképeket, kártyák, mozijegy, stbAlkalmas esküvők, eljegyzések, ballagásra, baba fotók, stb.Ez is egy ajándék választás.Ez a legjobb módja annak, hogy mentse meg a fotók, állítsa vissza az igazi színét a fotó. ▶ Album Mérete : 9.Teljesen 16 oldalas, minden oldal rendelkezik 4db képeket.Meg lehet osztani a csodálatos utazás bejegyzések szeretteivel, hogy a jövőben minden, a csodálatos pillanatokat, tökéletes megőrzése megjeleníteni a képeket. ▶ Prémium Minőség : A mini kártya album PU shell hatékonyan védi az album a elszíneződés nem könnyen szakad.A belső vízálló kivitel könnyen tisztítható meg lehet tisztítani, amint letörölte. ▶ Borító Design Ablak : A zseb képek album, kis méretű, nagy kapacitású, valamint könnyen hordozható.A borító lehet cserélni saját fotó, de ez is lehet elhelyezni, mint egy dísz.Ez is egy személyre szabott ajándék barátok. ▶ Tiszta Design : A zseb album belső anyaga PVC anyag, amely magasabb, világosság, fény áteresztő képessége, nem fárasztó, hogy már réges-rég.A fotók nem könnyű bot, hogy a hüvely, ideális tárolására megjeleníteni a képeket.Specifikáció : Elem Típus : Fotó Album Material : PU Shell, PVCBuilt Az Oldalt : 16 Single Lap Tároló : 4 Sheets Product Méret : Kb.2in Package Lista : 1 x fotóalbum.

R

Hasonló termékek