.

.

Tini Fiú Gyűrű 925 Sterling Ezüst Gyűrű Szerelem Alakú Eljegyzési Gyűrű Kötelezettségvállalás Gyűrű Női Ékszer Gyűrű Készlet (C, 8号)

Tini Fiú Gyűrű 925 Sterling Ezüst Gyűrű Szerelem Alakú Eljegyzési Gyűrű Kötelezettségvállalás Gyűrű Női Ékszer Gyűrű Készlet (C, 8号)

HUF 2.00
Az áru mennyisége

【MÉRET】 : az Multi-méret Választás 【Után - Szolgáltatás】 : Ha Bármilyen Kérdése Van A Gyűrű, Kérjük, Hogy Lépjen Kapcsolatba Velünk Megoldja A Problémákat Időben. 【Hölgy Gyűrű 】 : Egy Egyszerű, Nagylelkű Gyűrű A Tökéletes Ajándék Egy Nőnek.A legjobb jegygyűrűk, Eljegyzési Gyűrűk, Évfordulós Gyűrű, Valentin Napi Ajándékok, Karácsonyi Ajándékok, Valamint újévi Ajándékok!. 【Magas Minőségű Anyag】- Tartós, Egyedi, Különleges Divat Ékszer, Gyűrű, Gyönyörű Kivitelezés A Nők Vagy A Lányok. 【EGYEDI DESIGN】 : Ez az Ékszer Design Gyártott, A Legmagasabb Minőségi Előírásoknak.Minden Erőfeszítést, Hogy Használja A Fenntartható Erőforrások Társadalmilag Felelős Szolgáltatók. 【MÉRET】 : az Multi-méret Választás. 【Után - Szolgáltatás】 : Ha Bármilyen Kérdése Van A Gyűrű, Kérjük, Hogy Lépjen Kapcsolatba Velünk Megoldja A Problémákat Időben. 【Hölgy Gyűrű 】 : Egy Egyszerű, Nagylelkű Gyűrű A Tökéletes Ajándék Egy Nőnek.A legjobb jegygyűrűk, Eljegyzési Gyűrűk, Évfordulós Gyűrű, Valentin Napi Ajándékok, Karácsonyi Ajándékok, Valamint újévi Ajándékok!. 【Magas Minőségű Anyag】- Tartós, Egyedi, Különleges Divat Ékszer, Gyűrű, Gyönyörű Kivitelezés A Nők Vagy A Lányok. 【EGYEDI DESIGN】 : Ez az Ékszer Design Gyártott, A Legmagasabb Minőségi Előírásoknak.Minden Erőfeszítést, Hogy Használja A Fenntartható Erőforrások Társadalmilag Felelős Szolgáltatók.Tini Fiú Gyűrű 925 Sterling Ezüst Gyűrű Szerelem Alakú Eljegyzési Gyűrű Kötelezettségvállalás Gyűrű Női Ékszerek Gyűrűk Set925 Sterling Ezüst Gyűrű Szerelem Alakú Eljegyzési Gyűrű Kötelezettségvállalás Gyűrű Female Material : silver Color : mint a képen shows Package súly : 3g Package méret : 8x5x1cm.

R

Hasonló termékek