.

.

Kingjinglo Okos Charging Station Dokkoló Állvány Töltő Wii U Gamepad Távirányító

Kingjinglo Okos Charging Station Dokkoló Állvány Töltő Wii U Gamepad Távirányító

HUF 3057.30
Az áru mennyisége

● Lehet használni, mint egy bázis, ami kényelmes a WII U Gamepad fogadó használatakor a WII remote kontroller kezelni, hogy egy jó támogatása a fogadó ● A díjat két távoli vezérlő kezeli felszerelve, különleges akkumulátor dobozok egyszerre. ● A két töltés bázisok van, a töltés jelzése funkciók ill. ● A két töltés vezérelt, önállóan interferencia nélkül. ● A töltőáram automatikusan beállítja a CPU szerint az akkumulátor jellemzői, a maximális töltőáram elérheti a 300 m A.
A túlfeszültség, túláram, át-díj, át-mentesítés, a pozitív, mind a negatív szinten rövidzárlat-védelem funkciót. ● Lehet használni, mint egy bázis, ami kényelmes a WII U Gamepad fogadó használatakor a WII remote kontroller kezelni, hogy egy jó támogatása a fogadó. ● A díjat két távoli vezérlő kezeli felszerelve, különleges akkumulátor dobozok egyszerre. ● A két töltés bázisok van, a töltés jelzése funkciók ill. ● A két töltés vezérelt, önállóan interferencia nélkül. ● A töltőáram automatikusan beállítja a CPU szerint az akkumulátor jellemzői, a maximális töltőáram elérheti a 300 m A.
A túlfeszültség, túláram, át-díj, át-mentesítés, a pozitív, mind a negatív szinten rövidzárlat-védelem funkciót.Kingjinglo 1999-ben alakult. Elköteleztük magunkat, hogy a fogyasztók minőségi termékek, szolgáltatások.Leírás : 100% vadonatúj, magas quality Specifications : Elem Típus : Charger Material : ABS+PCSize : 123x144x55mm/4.1in Color : Fehér, Fekete(Opcionális) Bemeneti feszültség : DC5 VInput aktuális : MAX2 AQuantity : 1 PCInstructions használata : 1.Csatlakoztassa az a WII U töltő kábelét a töltő megfelelően.Az indikátor fény a közepén a töltő világos kék, a töltésjelző fények mindkét oldalán a távirányító flash piros, kék, egyszer, majd kapcsolja ki.Tedd a WII U gamepad fő egység a töltőt, a power jelző a töltőt, majd piros, majd kék, ha teljesen fel van töltve.Tedd a fogantyú a távirányító, felszerelt speciális akkumulátor mezőbe, majd helyezze be a nikkel-metál-hidrid akkumulátor.Majd helyezze be a távirányító kezelni a dokkoló töltő.A töltés jelző a dokkoló töltő pirosan világít, jelezve, hogy a töltés, s kéken világít, ha teljesen fel van töltve.

R

Hasonló termékek