.

.

VOYEE Vezeték nélküli Kontroller Kompatibilis a Microsoft Xbox 360 & Slim/PC Windows 10/8/7, a Korszerűsített Joystick/Dupla Sokk (Fehér)

VOYEE Vezeték nélküli Kontroller Kompatibilis a Microsoft Xbox 360 & Slim/PC Windows 10/8/7, a Korszerűsített Joystick/Dupla Sokk (Fehér)

HUF 2069.10
Az áru mennyisége

【Széles Kompatibilitás】VOYEE vezeték nélküli vezérlő tökéletesen kompatibilis a Microsoft Xbox 360/Slim, PC, Windows 11/10/8/7 (Megjegyzés : Van, hogy használja a vezeték nélküli vevő pár, az adatkezelő az Xbox360, illetve a PC-konzol). 【Megerősített Játékvezérlő】Továbbfejlesztett, vezeték nélküli, 360 vezérlő új bal ravaszt, érzékenyebb joystick gomb, - gyorsan Reagálni a játékos parancsok késedelem nélkül. 【Megdöbbentő Játékélményt】VOYEE vezeték nélküli pc vezérlő rendelkezik, dübörgés ellenőrzés szerint a játék az automatikus rezgés megerősített játék élmény az, hogy megfeleljen a személyes preferencia. 【Ergonomikus Kialakítás】Gripss kontúrok úgy tervezték, hogy illeszkedjen a kezét kényelmesebben, hogy tartsa hosszú ideig, 30ft vezeték nélküli vezérlő távolság nagyobb szabadságot, kényelmes játék. 【, Amit kapsz】VOYEE fekete, vezeték nélküli, 360/PC vezérlő felhasználói kézikönyv, gyönyörű csomagolás, a gondtalan 12 hónapos garancia, valamint a barátságos kiszolgálás. Kapcsolja be a konzol/PC. Az Akkumulátor Behelyezése : .Tegye az akkumulátort a dobozban (az akkumulátor be van jelölve, a pozitív, mind a negatív pólusok az akkumulátor), majd tegye a hátán a vezérlő.A 4 fények, a HOME gombot a vezérlőn, majd gyorsan villogni. Helyezze Be A Vevőkészüléket : .Helyezze a vevő USB-portjához a konzol/PC-n, majd a zöld fény a vevő gyorsan villogni. A Párosítás Állam : .Mind a fények, a vezérlő, illetve adapter villog a 3-5s.Ha a párosítás, a fény az adatkezelő, valamint a vevő folyamatosan (vezeték nélküli kapcsolat); a fény a vevő villog 10 másodpercig, majd kikapcsol (vezetékes kapcsolat).Megjegyzés : Ha a vezérlő nem pár után automatikusan a fenti lépéseket teljes, kérjük, nyomja meg a Párosítás Gombot a vezérlő 2-es; Az adatkezelő párosítási módba lép, a fény, a HOME gombot, majd villogni nem kezd gyorsan.Ha a párosítás, a fény az adatkezelő, valamint a vevő tovább.A Kapcsolat Több, Mint 2 Vezérlők, Hogy Az Xbox 360 : .A vevő nem használható a több xbox 360-kontrollerek.Ha szeretne csatlakozni 4 adatkezelők az Xbox, akkor biztosítani kell, hogy van 4 usb port az Xbox, mert az egyik adatkezelő felel meg egy adapter.

R

Hasonló termékek