.

.

Fémek Kör Rúd Eszterga Bár Raktáron, Alumínium Hex Rúd Bár Tengely Csere Alumínium Hex Tengely Eszterga Berendezések(4104-0012-0192)

Fémek Kör Rúd Eszterga Bár Raktáron, Alumínium Hex Rúd Bár Tengely Csere Alumínium Hex Tengely Eszterga Berendezések(4104-0012-0192)

HUF 873.00
Az áru mennyisége

Hasonló a rozsdamentes acél hatszögletű tengelyre, akkor több rugalmas lehetőségeket, amikor az építési erőt nem magasHasonló a rozsdamentes acél hatszögletű tengelyre, akkor több rugalmas lehetőségeket, amikor az építési erőt nem magas.Más használt alkatrészek, tartozékok, hogy megakadályozzák a forgás, csúszás, az erő is, a súrlódás, valamint átvitel hatékonysága növekszik.A könnyebb alumínium ötvözet használt, de M4 menetes lyuk ki, hogy mindkét végén a tengely, tehát lehetne jobb is rögzített egyéb alkatrészek.Használhatja egy fém vágó penge vágja a Φ12mm alumínium, hatszögletű tengelyre a testre szabott hossza szüksége van.A hatszögletű tengelyre kombinációja egy kerek akna, majd egy hatszög, valamint az előnyök a két tengely : egy kerek akna, majd egy hatszögletű tengelyre.Szolgáltatás : 1. Használhatja egy fém vágó penge vágja a Φ12mm alumínium hex tengely a testre szabott hossza szüksége van. A hex tengely kombinációja egy kerek akna, majd egy hex, valamint az előnyök a két tengely : egy kerek akna, majd egy hex tengely. Más használt alkatrészek, tartozékok, hogy megakadályozzák a forgás, csúszás, az erő is, a súrlódás, valamint átvitel hatékonysága növekszik. A könnyebb alumínium ötvözet használt, de M4 menetes lyuk ki, hogy mindkét végén a tengely, tehát lehetne jobb is rögzített egyéb alkatrészek. Hasonló a rozsdamentes acél, hex tengely, akkor több rugalmas lehetőségeket, amikor az építési erőt nem magas.Specifikáció : Elem Típus : Alumínium Hex Shaft Material : Alumínium Alloy Uses : Használt, Mint a Drive Shaft Tartozék az Intelligens Robotok, meg Is Alkalmas Eszterga Berendezések, valamint Műszaki Berendezések Csomag Lista : 5 x Hex Shaft Note : 1. Mérkőzés a design méret használatakor. A vágás során a design méret egyedül alapján működik szakmai iránymutatást, hogy a biztonság érdekében.

R

Hasonló termékek