.

.

AMLESO 33ml Micro Táj Levelek Modell Táj Fű Tufts Táblázat Dioráma Vasúti Jelenet Tartozékok Levél Tündér Kert Bonsai Díszek, Zöld B.

AMLESO 33ml Micro Táj Levelek Modell Táj Fű Tufts Táblázat Dioráma Vasúti Jelenet Tartozékok Levél Tündér Kert Bonsai Díszek, Zöld B.

HUF 6741.00
Az áru mennyisége

【Reális Levelek】Ezek a levelek készült a gyanta, valamint a műanyagSzimuláció, tartós, környezetbarát, nem mérgező.Ezek a különböző színek a levelek is illeszkedik a különböző évszakokban, hogy az építészet táj reálisabb. 【Miniatűr Levelek】33ml mini klaszterek miniatűr modellt forgatókönyv vonat homok táblázat DIY építészeti táj anyagok. 【Mini Modell Dekoráció】Ezek a reális levelek tökéletes a modell vasúti elrendezés, miniatűr bázisok, terepen, vagy modell egyetért, hogy adjunk állagú, reális részlet. 【Könnyen Használható】Reális levelek nagyon alkalmas több helyszínen termelés.Alkalmas DIY egy táj nézett ki, természetes, jó a célra, hogy az elrendezés, vagy dioráma több hiteles. 【Széles körben Használja】Reális levelek alkalmas a baba ház, mikro táj, tündér kert, modell vasút, valamint tündér kert, táj dekoráció. 【Reális Levelek】Ezek a levelek készült a gyanta, valamint a műanyag.Szimuláció, tartós, környezetbarát, nem mérgező.Ezek a különböző színek a levelek is illeszkedik a különböző évszakokban, hogy az építészet táj reálisabb. 【Miniatűr Levelek】33ml mini klaszterek miniatűr modellt forgatókönyv vonat homok táblázat DIY építészeti táj anyagok. 【Mini Modell Dekoráció】Ezek a reális levelek tökéletes a modell vasúti elrendezés, miniatűr bázisok, terepen, vagy modell egyetért, hogy adjunk állagú, reális részlet. 【Könnyen Használható】Reális levelek nagyon alkalmas több helyszínen termelés.Alkalmas DIY egy táj nézett ki, természetes, jó a célra, hogy az elrendezés, vagy dioráma több hiteles. 【Széles körben Használja】Reális levelek alkalmas a baba ház, mikro táj, tündér kert, modell vasút, valamint tündér kert, táj dekoráció.Leírás : - 33ml mini klaszterek miniatűr modellt forgatókönyv vonat homok táblázat DIY építészeti táj anyagok. - Reális levelek, alkalmas több helyszínen termelés. - Szimuláció, tartós, környezetbarát, nem mérgező. - Alkalmas a baba ház, mikro táj, tündér kert, modell vasút, stb. - Tökéletes a modell vasúti elrendezés, miniatűr bázisok, terepen, vagy modell egyetért, hogy adjunk állagú, reális részlet.Tulajdonságok : - Anyaga : Resin Size Ábra : 8x7.

R

Hasonló termékek