.

.

Scicalife 6db Rugalmas Kötél Egér Játék Vicces Egér Macska Játszik Kellékek Macska Teaser Interaktív Játék (Random Szín)

Scicalife 6db Rugalmas Kötél Egér Játék Vicces Egér Macska Játszik Kellékek Macska Teaser Interaktív Játék (Random Szín)

HUF 3114.00
Az áru mennyisége

Praktikus, nem könnyen tört, biztonságos, tartósEz a játék lehet elkerülni a macska a karcolás bútorok, padló.Egér játékok is vonzzák a kutya vagy a cica, akkor boldog lesz.Szemet gyönyörködtető, rugalmas kötél design vicces, dekoratív.rugalmas kötél anyag, hogy több élettartam.Description Made a rugalmas kötél anyag, győződjön meg róla, hogy tartós, hosszú élettartam.Egér alakú design, hogy ezek a játszott játékok tökéletes, hogy vonzza a macskákat.is elhelyezheti, hogy a bejárati ajtó, a tornácon, a fák, a nappaliban, irodában, hogy díszítse.Funkció - Szín : Véletlenszerű szín. - Anyaga : Rugalmas kötelet. - Méret : Kb 12x3. - rugalmas kötél anyag, hogy több élettartam. - Egér játékokat is vonzzák a kutya vagy a cica, akkor boldog lesz. - Szemet gyönyörködtető, rugalmas kötél design vicces, dekoratív. - Praktikus, nem könnyen tört, biztonságos, tartós. - Ez a játék lehet elkerülni a macska a karcolás bútorok, padló.Csomag Including6 x egér játékok.

R

Hasonló termékek