.

.

Macska Emelet Vakarja Pad, Többcélú kóbor Macska Mat Természetes Szizál Karmok Csiszolás Bútorok Védelme Heverő Macska Csiszolás Karmok(S)

Macska Emelet Vakarja Pad, Többcélú kóbor Macska Mat Természetes Szizál Karmok Csiszolás Bútorok Védelme Heverő Macska Csiszolás Karmok(S)

HUF 6759.00
Az áru mennyisége

Könnyű, erős, sokoldalú tervezés, használja otthon, alkalmas macskák minden korosztály számára, valamint megfelelnek a természetes igényeit macskákHasználja tépőzáras kötőelemek, kompatibilis a legtöbb szövet, hogy megakadályozzák a macskák karcolás bútorok, mint például a kanapé.Gyorsan, könnyen közönséges asztal lábát a macskakarmolás párna, amely lehetővé teszi, macskák, hogy élesíteni a láb nyúlik.Természetes szizál, környezetbarát, nem mérgező, biztonságos, tartós, továbbá elegendő ellenállást.Kóbor macska mat, meg tudod oldani a szőnyeg sarkán a kanapén, vagy egyszerűen tekerd be a lábát a szék.Szolgáltatás : 1. Kóbor macska mat, meg tudod oldani a szőnyeg sarkán a kanapén, vagy egyszerűen tekerd be a lábát a szék. Természetes szizál, környezetbarát, nem mérgező, biztonságos, tartós, továbbá elegendő ellenállást. Könnyű, erős, sokoldalú tervezés, használja otthon, alkalmas macskák minden korosztály számára, valamint megfelelnek a természetes igényeit macskák. Használja tépőzáras kötőelemek, kompatibilis a legtöbb szövet, hogy megakadályozzák a macskák karcolás bútorok, mint például a kanapé. Gyorsan, könnyen közönséges asztal lábát a macskakarmolás párna, amely lehetővé teszi, macskák, hogy élesíteni a láb nyúlik.Specifikáció : Elem Típus : kóbor Macska Pad Material : Természetes Szizál Szín : Mint a Képen Látható Csomag Lista : 1 x kóbor Macska Pad Note : Kérjük, hogy 2‑3cm/0.2 hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.

R

Hasonló termékek