.

.

Uleade Gyakorlat Manikűr Ujjak Hamis Köröm Kezét Akril Köröm Gyakorlat Köröm Képzés Display Dekoráció(10db Köröm + 10db Köröm nélkül)

Uleade Gyakorlat Manikűr Ujjak Hamis Köröm Kezét Akril Köröm Gyakorlat Köröm Képzés Display Dekoráció(10db Köröm + 10db Köröm nélkül)

HUF 1.33
Az áru mennyisége

* Hordozható kivitel : minden gyakorló ujj műköröm kb65 inch, könnyen tárolható, illetve folytatni; az A gyakorlat, manikűr ujjait a műköröm lehet közvetlenül gyakorolják őket, a stílusok szögek nélkül választhat, a köröm szeletet akar, majd helyezze őket a szakadék, hogy a gyakorlatban (nem tartalmazza a köröm szeleteket). * Öntapadós alap kivitel : Uleade köröm képzés ujjai úgy tervezték, öntapadó alap, csak húzza az alsó film le a botot a manikűr ujját a kijelzőn a dobozba, majd a botot, de maradjon hely határozottan. * Nagy mennyiség : a csomag tartalma 20 db akril képzés ujjait 2 stílus magában foglalja a 10 darab stílusok a műköröm, valamint 10 darab a stílusok nélkül a műköröm; Elég mennyiség gyakorlat köröm, majd ossza meg a család, a barátok, osztálytársak, kollégák. * A termék útmutatók : kérjük, érdesítse a gyakorlatban fel az ujját egy körömreszelővel használat előtt, majd dugja a porcelán köröm rá a gyakorlat ujját a köröm ragasztó, végre kezdődik, hogy élvezze a köröm képzés.Nail art képzési eszköz : ezek az akril hamis ujjai nagy modellek nail art kiképzés vagy a gyakorlat, tökéletes köröm a kezdők, a szerelmesek pedig szalon művészek. * Hordozható kivitel : minden gyakorló ujj műköröm kb.65 inch, könnyen tárolható, illetve folytatni; az A gyakorlat, manikűr ujjait a műköröm lehet közvetlenül gyakorolják őket, a stílusok szögek nélkül választhat, a köröm szeletet akar, majd helyezze őket a szakadék, hogy a gyakorlatban (nem tartalmazza a köröm szeleteket). * Öntapadós alap kivitel : Uleade köröm képzés ujjai úgy tervezték, öntapadó alap, csak húzza az alsó film le a botot a manikűr ujját a kijelzőn a dobozba, majd a botot, de maradjon hely határozottan. * Nagy mennyiség : a csomag tartalma 20 db akril képzés ujjait 2 stílus magában foglalja a 10 darab stílusok a műköröm, valamint 10 darab a stílusok nélkül a műköröm; Elég mennyiség gyakorlat köröm, majd ossza meg a család, a barátok, osztálytársak, kollégák. * A termék útmutatók : kérjük, érdesítse a gyakorlatban fel az ujját egy körömreszelővel használat előtt, majd dugja a porcelán köröm rá a gyakorlat ujját a köröm ragasztó, végre kezdődik, hogy élvezze a köröm képzés.

R

Hasonló termékek