.

.

Fedalust 16in Puha Malac Plüss Állat Súlyozott Plüss Malacka Plushies Aranyos Dolog, Párna Pet Karácsonyi Ajándékot(Kerek Szem)

Fedalust 16in Puha Malac Plüss Állat Súlyozott Plüss Malacka Plushies Aranyos Dolog, Párna Pet Karácsonyi Ajándékot(Kerek Szem)

HUF 9000.00
Az áru mennyisége

【Disznó Plushies】(7-15 Napos Szállítás) Ez a malac plüss állat jellemzők puha, lógó fülek, göndör, farka, bársonyos, rózsaszín burokMi egy kényelmes, aranyos cucc malac plüss!. 【Magas Minőségű】disznó párna pet, puha bőr-barát, készült kiváló minőségű plüss szövet, teljesen tele PP pamut.Ez aranyos malac plüss állat nem könnyen deformálódik vagy törik, még azután is húzza, vagy szorította!. 【Multi Használat】Malac plüss plüssállat a szorongás fogja el, hogy bármilyen stressz, s boldogságot hoz neked.Miután fáradt dolgozik, vagy tanul, ez a nagy disznó segít ellazulni!Ideje, hogy hozza haza!. 【Tökéletes Ajándék】Ezek a puha plüss állatok a fiúk, a lányok alkalmasak Karácsony, születésnap, Valentin Nap, Hálaadási Nap, illetve más, emléknap.Több stílus, illetve kombinációk közül választhat, ami kényelmes!. 【Porszívózni Csomag】Ezek a töltött sertés vagy porszívózni csomagolt, kérem, hagyjon egy kis időt a számukra, hogy bolyhos megnyitása után.Az is lehet, pat őket kissé, majd tedd őket a nap alatt, hogy segítsen ezeket a disznó játékok talpra hamarabb!. 【Disznó Plushies】(7-15 Napos Szállítás) Ez a malac plüss állat jellemzők puha, lógó fülek, göndör, farka, bársonyos, rózsaszín burok.Mi egy kényelmes, aranyos cucc malac plüss!. 【Magas Minőségű】disznó párna pet, puha bőr-barát, készült kiváló minőségű plüss szövet, teljesen tele PP pamut.Ez aranyos malac plüss állat nem könnyen deformálódik vagy törik, még azután is húzza, vagy szorította!. 【Multi Használat】Malac plüss plüssállat a szorongás fogja el, hogy bármilyen stressz, s boldogságot hoz neked.Miután fáradt dolgozik, vagy tanul, ez a nagy disznó segít ellazulni!Ideje, hogy hozza haza!. 【Tökéletes Ajándék】Ezek a puha plüss állatok a fiúk, a lányok alkalmasak Karácsony, születésnap, Valentin Nap, Hálaadási Nap, illetve más, emléknap.Több stílus, illetve kombinációk közül választhat, ami kényelmes!. 【Porszívózni Csomag】Ezek a töltött sertés vagy porszívózni csomagolt, kérem, hagyjon egy kis időt a számukra, hogy bolyhos megnyitása után.Az is lehet, pat őket kissé, majd tedd őket a nap alatt, hogy segítsen ezeket a disznó játékok talpra hamarabb!.

R

Hasonló termékek