.

.

Romway Asztali kandalló, kandalló, Kis, Konkrét asztali kandalló, Személyes Kandalló a Beltéri, mind Kültéri Használatra.

Romway Asztali kandalló, kandalló, Kis, Konkrét asztali kandalló, Személyes Kandalló a Beltéri, mind Kültéri Használatra.

HUF 1.00
Az áru mennyisége

【Asztali Kandalló Anyag】Készült kiváló minőségű concretetEz az asztali kandalló jobb keménysége, illetve határozottság, biztosítva hosszabb hő ellenállás.Ez füstmentes, szagtalan, valamint alkohol üzemanyagként, élvezze a szép pillanat az életben is használható beltéri vagy kültéri.Ez tökéletes használata során az éjjel-nappal. 【Hordozható Asztali kandalló】Elem Súlya 2.96 Font, a Méretek 3.Ez a Hordozható, Asztali kandalló elég nehéz, akkor van egy jó minőségű a kezét. 【Asztali Kandalló Beltéri, mind kültéri】 - Ezek Asztali tűz gödrök a beltéri, mind kültéri használatra.Hogy is van ez a személyes kandalló asztali kívül a rossz időjárás alatt.Győződjön meg róla, hogy kapcsolja be a hordozható kandallók, fedett, 2 percig benne a haza.Vidd a fedett tűzrakóhely kívül, hogy akar a területen, majd kapcsolja be újra. 【Legjobb Ajándék】modern design, ez az asztali kandalló egy stílusos kellék, valamint otthon dekoráció.Ez is egy ajándék, egy barát vagy családtag, aki szereti a belső design.A barátok, a család nagyon boldog lesz, ha az ajándék. 【Biztonsági Művelet】Kérjük, ne feledje, nem önteni, vagy feltölteni üzemanyaggal a nyílt láng felett, vagy ha az égő/kandalló nem hűt le.Itt Egy Tökéletes Kiegészítő, A terítés, Vagy Szabadtéri élettér - Asztali Konkrét tűzrakó helyet, Hozd Ki A Teraszra Kerti Élvezet, vagy Csak Helyezze A Táblázat A Tökéletes Dísze.A Táblázat felső tűz pit Téglalap alakú Testesíti meg az A Képesség, Hogy Hozzon Tüzet Bármikor & Sehova!.

R

Hasonló termékek