.

.

SUPCASE Egyszarvú Bogár Pro Series Esetben Tervezték Airpods 1 & 2, Teljes Test Masszív Védő tok Karabiner Apple Airpods 1. & 2.

SUPCASE Egyszarvú Bogár Pro Series Esetben Tervezték Airpods 1 & 2, Teljes Test Masszív Védő tok Karabiner Apple Airpods 1. & 2.

HUF 2.00
Az áru mennyisége

Szilárd, kemény páncélú TPU s-PC anyagok ellen nyújtanak védelmet csepp, karcolásokAz egyedülálló, 2-darab design lehetővé teszi, hogy könnyen nyitható az ügyet.Tartalmazza Karabiner tartja a Air Pods attól, hogy elveszett, clip, hogy a biztonsági öv hurok vagy hátizsákot, aztán menjünk.Pontos Kivágások hozzáférést biztosít az USB-kábellel, majd elülső LED látható töltés közben.Ügyfél-Elégedettség a legfontosabb, a Sup Case Air Pod esetben jön-val egy év garancia.Kompatibilis Air Pods 1.Kérjük, vegye figyelembe : Air Pods, illetve töltőt NEM tartalmazza. Élvezze a masszív védelem csepp a Air Pods, az Unikornis Bogár Pro által SUPCASE!Beépített verni, akkor élvezni 360° - os védelem ütésektől, karcolásoktól, majd elesik, nem számít, a kaland!A napi dolgom, hogy edzések, valamint több, az UB Pro tökéletes keveréke stílusban, majd a biztonság.Tartalmazza Karabiner tartja a Air Pods biztosított, hogy a biztonsági öv hurok vagy táskát, ha valaha szükség.Pontos Kivágások támogatás teljes hozzáférés-USB Port, valamint LED-es töltés fény.Masszív, teljes kialakítás védi a Air Pods ellen, karcolásoktól, ütésektől, karcolásoktól, valamint esik.TPU-megerősített hordozó megakadályozza, hogy a mindennapi karcolások, sérülések.

R

Hasonló termékek