.

.

Amerikai Trendek meleg Fehérnemű Férfi, Hosszú Johns, a Férfiak Termikus Fehérnemű Szett Meleg, Könnyű, Puha alapréteg

Amerikai Trendek meleg Fehérnemű Férfi, Hosszú Johns, a Férfiak Termikus Fehérnemű Szett Meleg, Könnyű, Puha alapréteg

HUF 1.00
Az áru mennyisége

92% Poliészter, 8% SpandexHúzza meg a lezárás.Mosógépben Mosható.
? Alkalmas Minden Nap:Célja egy fleece bélés, minőségi anyagok, ezek a szuper lágy férfi meleg fehérnemű szettek fog tartani, kényelmes, egész nap.Kényelmes, mint egy második bőr, ezek a hosszú johns tökéletes hivatalos vagy alkalmi viselet, vagy olyan meghitt, pizsama, csípős éjszakával.
? Melegen & Non-Terjedelmes : Könnyű, magas minőség.Meleg fehérnemű kényelmesen elfér, valamint biztosítja, hogy nem ingyenes parkoló körül, a csukló, vagy ujjú, csökkenti a hőveszteséget.
? Nedvesség Wicking : Készült nedvesség-wicking, légáteresztő szövet, a férfi termál viselni elnyeli a verejték, s gyorsan szárad, hogy távol érzem, nedves.Így nem zavarják a folyamatos izzadás kellemetlen, valamint a túlmelegedés edzés közben.
? Rugalmas Mozgás : a Férfi meleg fehérnemű szett jó rugalmasság, lehet, hogy egy tökéletesen illeszkedik a bőr, a folyamat, a mozgás, nem engedi, hogy fesztelenséget, vagy kényelmetlen.Négy-way stretch design biztosítja a teljes rugalmasságot, erős varrások nem könny előtt.
? Különböző Jelenetek : Férfi termál alapréteg ideális síelés, túrázás, snowboard, futás, kerékpározás, motorozás, vadászat, kempingezés, kocogás, hegymászás stb.Úgy is, mint egy jó ajándék a család barátja, ahogy hozza a meleget őket a hosszú, hideg körülmények között.Ez a férfi meleg fehérnemű szett tartalmaz egy alsó, felső, a tökéletes választás a hideg időben.Férfi termál alapréteg ideális síelés, túrázás, snowboard, futás, kerékpározás, motorozás, vadászat, kempingezés, kocogás, hegymászás stb.Hogy viseled magad, vagy adni, mint egy ajándék, hogy a család, barátok, ez a férfi meleg fehérnemű olyan meleg, kényelmes, ami melegen tart.

R

Hasonló termékek