.

.

LadyRosian 4 Tier Fa Karkötő Jogosultja, Karperec Óra Nyaklánc Kijelző Tároló Ékszerek Jogosultja Állni Kijelző Szervező (Doboz,Barna)

LadyRosian 4 Tier Fa Karkötő Jogosultja, Karperec Óra Nyaklánc Kijelző Tároló Ékszerek Jogosultja Állni Kijelző Szervező (Doboz,Barna)

HUF 2.67
Az áru mennyisége

【Szia szórakozni & Összefonódás】- Gratulálok!Nincs több tölteni egy egész reggel horgászni egy karkötő vagy a veszte kusza nyakláncEz az ékszer birtokosának tartja az ékszerek szépen nézett ki, így minden elérhető egy pillantással, a karkötők nyakláncok, hogy a fülbevaló.Időt takaríthat meg, valamint.(rossz hangulat). 【Szervezni, Több mint 100 Karkötők,.(úgy Dönt,)】 - Ha több, mint 100 karkötők, hogy a kijelző, 3-rétegű ékszerek szervező állni, lesz egy jó haza őket.Ha nem, akkor is egy nagyszerű szervező a karperecek, órák, haj nyakkendő, hajgumit, haj zenekarok, nyakláncok. 【Prémium Természetes Paulownia Fa】- Készült paulownia fa, ez az ékszer szervező állni, nem rozsdásodik, vagy könnyen törik, mint a fém is, meg könnyű, a könnyű mozgás.Add a pop, a retro hangulat, hogy a lakberendezés. 【Levehető Felső Tálca】 - Fáradt egy karkötő, szervező, anélkül, hogy részben a gyűrű vagy fülbevaló?Próbáld ki ezt!Kifejezetten jellemzők egy felső tálca tartani a kis ékszerek, vagy a sminkeléssel, mint a rúzs, fülbevaló, parfümök, gyűrűk, átgondoltabb, mint a legtöbb. 【Mi Mást Lehet Csinálni?】- Használja ezt az ékszert szervező tökéletes üzlet megjelenítéséhez ékszerek, valamint felhívni az ügyfelek.Ékszerek gyűjtők nem lehet kihagyni!Használja tartani tonna ékszerek pedig hű a vendégek, vagy ajándék, hogy a szeretett lány, ezért lehet, hogy valami váratlan vissza. * Egy haza a gyűrűk, fülbevalók, rúzs, kompakt tükör, napszemüveg. * Távolítsa el, majd használni, mint egy egyedi ékszerek tálca.A költségek megtakarítása egy tálca, valamint tapasztalat 2 stílusok. * Természetes pauliwood NEM rozsdásodik, a szünet vagy a fade könnyen, mint a fém is, soha nem hagyta cserben. * A lány felhasználóbarát : könnyű-hoz mozog körül. * Vegye le a rács, akaszd fel a szeretett karkötő, nyaklánc, karóra, haj nyakkendő, karkötők. * Maradjon kiegyensúlyozottabb, mint T bárok, amikor be a helyére.Levehető & helytakarékos. * Oldalsó nyílások segíteni zárja le a tálcát a helyére anélkül, hogy imbolyogva könnyen a használat során.

R

Hasonló termékek