.

.

iMeshbean® Szőrtelenítő Roll Viasz Fűtés Roller Melegebb Patron Csík szőrtelenítő Készlet USA (Aloe & Méz, Viasz & 100 Papír)

iMeshbean® Szőrtelenítő Roll Viasz Fűtés Roller Melegebb Patron Csík szőrtelenítő Készlet USA (Aloe & Méz, Viasz & 100 Papír)

HUF 3410.10
Az áru mennyisége

★【Teljes Gyantázó Készlet 】Szőrtelenítő Fűtés Viasz Melegebb +2 Szőrtelenítő Viasz (RANDOM) +100 Viasz Csík!!! ★【Biztonságos, Nem végtelen maradékok marad a bőrön. ★【Hatékony 】Tökéletes mind a professzionális használatra vagy személyes használatra;a viasz egyensúlyi minden évszakban;Használt szőrtelenítés idősek, szépség ápolás, karbantartás. ★【Tippeket!!!】 : 1.A teszt egy kis darabka bőr, először ellenőrizze, hogy a bőr nem túlságosan érzékeny, hogy a viasz; 2.Teszt a viasz hőmérséklete derék alkalmazása előtt; 3. Szüksége van 20~30 perc alatt felmelegszik;4.Nem kell alkalmazni viasz át, vágások, égési sérülések, vagy sebek;5.Ne zuhanyozz vagy expozíció után szőrtelenítés; 6.Ne használjon vízzel vagy alkohollal, hogy tisztítsák meg a maradék viasz át a bőrön, miután szőrtelenítés;7. Megnyugtatja a bőrt az aloe lotion, hogy nyugodt bőrpír, irritáció gyantázás után ülésén. ★【Teljes Gyantázó Készlet 】Szőrtelenítő Fűtés Viasz Melegebb +2 Szőrtelenítő Viasz (RANDOM) +100 Viasz Csík!!!. ★【Biztonságos, Nem végtelen maradékok marad a bőrön. ★【Hatékony 】Tökéletes mind a professzionális használatra vagy személyes használatra;a viasz egyensúlyi minden évszakban;Használt szőrtelenítés idősek, szépség ápolás, karbantartás. ★【Tippeket!!!】 : 1.A teszt egy kis darabka bőr, először ellenőrizze, hogy a bőr nem túlságosan érzékeny, hogy a viasz; 2.Teszt a viasz hőmérséklete derék alkalmazása előtt; 3. Szüksége van 20~30 perc alatt felmelegszik;4.Nem kell alkalmazni viasz át, vágások, égési sérülések, vagy sebek;5.Ne zuhanyozz vagy expozíció után szőrtelenítés; 6.Ne használjon vízzel vagy alkohollal, hogy tisztítsák meg a maradék viasz át a bőrön, miután szőrtelenítés;7. Megnyugtatja a bőrt az aloe lotion, hogy nyugodt bőrpír, irritáció gyantázás után ülésén.

R

Hasonló termékek