.

.

JVCC Alacsony Sűrűségű PVC Hab Szalag [Egyoldalas, Zárt cellás] (SCF-01): 1/2-ben. x 50 yardon. x 1/16-ben. Vastag (Fekete)

JVCC Alacsony Sűrűségű PVC Hab Szalag [Egyoldalas, Zárt cellás] (SCF-01): 1/2-ben. x 50 yardon. x 1/16-ben. Vastag (Fekete)

HUF 2124.00
Az áru mennyisége

JVCC SCF-01 Egyoldalas Hab Szalag egy alacsony sűrűségű, zárt cellás PVC hab szalagEz egy gazdaságos, általános célú hab szalag bevonva, egyik oldalán egy nagy teljesítményű, akril ragasztóval.A ragasztó ezen a egyoldalas hab a termék a kitett oldalon a szalag, mikor élvezheti a tekercs; a ragasztóréteg húzta el a nem tapadó oldalon a szalag.Egy jó kombináció, a rugalmasság, valamint conformability erővel a ragasztóréteg húzta el a nem tapadó oldalon a szalag.Egy jó kombináció, a rugalmasság, valamint conformability erővel a gasketing, csillapítás, rezgésvédelem a hangszórók, járművek, elektronikai alkatrész, ajtó kereteket.Is, a töltelék pedig tömítő rés körül ablakok, ajtók, valamint autó/SUV maximum a jobb szigetelés.Ez egy tiszta, hulladék-ingyenes helyettesíti a folyékony tömítőanyagok.Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez egy zárt cellás hab termék (tömöríteni csak a 25% - ot igényel 3.0 psi a 1/16 hüvelyk vastag akár 4,0 psi a 3/4 hüvelyk vastag); nem puha, mint egy nyitott cellás hab termék lenne.Ez is megfelel az Európai Ro HS direktíva 2002/95/BC.

R

Hasonló termékek