.

.

Motivációs Víz Üveg Szalmával,32 OZ/Nagy Víz Palack Időt Jelölő, &Szalma Tökéletes Fitness terem Kemping Szabadtéri Sport (Fekete)

Motivációs Víz Üveg Szalmával,32 OZ/Nagy Víz Palack Időt Jelölő, &Szalma Tökéletes Fitness terem Kemping Szabadtéri Sport (Fekete)

HUF 3.33
Az áru mennyisége

【Ösztönző Idő Mark】 : te Vagy az a személy, aki ital nagyon kis vizet a nap folyamán? 32 oz víz, üveg, egyedi inspiráló idézetek idő markerek, kell A partner bármilyen fitnesz célt, beleértve a fogyás, izom nyereség, vagy nyomkövető víz bevitel során egy méregtelenítő, vagy a terhességmaradj hidratált, majd iszik elég vizet!. 【A szivárgásmentes Fedél Funkciók egy Pop-up Szalma】 : kupak kiváló minőségű húzza a gyűrű használ élelmiszeripari minőségű szilikon tömítő gyűrű, illetve győződjön meg arról, hogy a kap meghúzni, hogy 100% - ban szivárgásmentes/porálló.húzza a gyűrű elég erős, hogy támogatja a 32 oz nagy kapacitás.Hordozható méret azt jelenti, hogy maradj hidratált útközben. 【Biztonságos, NEM MÉRGEZŐ, Tartós】 : A Palack készült, a legjobb minőségű élelmiszer minőségű Tritan, Magas hőmérsékletnek ellenáll 100 ℃! 100% - ban Szivárgásmentes, nem furcsa szaga, BPA MENTES nem alkalmas mosogatógép tisztítás; tiszta a szódabikarbóna-ecet. 【Ideális Ajándék Választás】 : A víz üveggel, tökéletes egészség, ajándék, barátok, gyerekek, szerető családot!Mi jön egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia & 12 Hónap Garancia, amely biztosítja, hogy a termék minőségét, valamint védi a vásárlás.Megjegyzés : Ne Dobd el az üvegeket, Nem Mosogatógép biztos.

R

Hasonló termékek