.

.

Minden Fém Zuhany Fej Kombó, Magas Nyomás zápor Fejét Kézi, Csapadék Zuhanyfejjel a 78 Extra Hosszú Tömlő (8 Tér Matt Fekete)

Minden Fém Zuhany Fej Kombó, Magas Nyomás zápor Fejét Kézi, Csapadék Zuhanyfejjel a 78 Extra Hosszú Tömlő (8 Tér Matt Fekete)

HUF 0.33
Az áru mennyisége

Magas minőségű SUS304 rozsdamentes acél anyagRozsda bizonyíték, hosszú élettartam. 8 cm-es teljes lefedettség zuhany.Tömör Réz Csatlakozóval.Rozsda bizonyíték, tartós.Könnyű használni a felnőttek a gyerekek vagy háziállatok.Könnyedén válthat a kézi zuhany s a zápor.Vagy kapcsolja be őket egyszerre. lépés : Csatlakoztassa, illetve húzza meg a 3-így a zuhany karját. lépés : Csatlakoztassa, illetve húzza meg a zápor a 3-way. lépés : Csatlakoztassa a hatszögletű végén a tömlő 3-módon, majd húzzuk szorosra. lépés : Csatlakoztassa a hatszögletű végén a tömlő 3-módon, majd húzzuk szorosra. lépés : Tiszta, száraz a fal, tépje le a védőfóliát a matrica, bottal a tartót a falra, majd nyomja meg szorosan.Miután csomagolás körülbelül 10 fordul a teflon szalag körül a szál, húzza meg az anyát.Minden Fém Dual Zuhany Fej : 8" nagy tér csapadék zuhanyfejjel, kézi zuhany készült kiváló minőségű SUS304 rozsdamentes acélból készült, ami tartós, hosszú élettartam. 78" Extra Hosszú Tömlő : Ez a zápor fejét kézi jön egy 78" rozsdamentes acél tömlő, könnyű fürdeni a gyerekek vagy háziállatok.Magas Nyomás Zuhany Fej : Az ultra-vékony kialakítás, valamint a légi -, a technológia, amely képes létrehozni kényelmes a víz áramlását, majd mentsd meg a vizet.önálló, tiszta szilikon fúvókák jet hatékonyan megakadályozza, eltömődés.Tömör Réz, 3-utas Váltószelep : A terelő bronzból készül, illetve tartós.Egy rotary switch, könnyedén válthat a kézi zuhany s a zápor, vagy kapcsolja be őket egyszerre.Egyszerű, Szerszám nélküli Telepítés : A zuhanyfej combo könnyen telepíthető, nincs vízvezeték-szerelő, eszközök.Ha nincs vízszivárgás, kérjük, ellenőrizze az Alátét lapos a kapcsolat.Ha bármilyen problémája van, kérjük, bátran forduljon hozzánk, megoldjuk őket, hogy elégedett.Minden Fém Dual Zuhany Fej : 8" nagy tér csapadék zuhanyfejjel, kézi zuhany készült kiváló minőségű SUS304 rozsdamentes acélból készült, ami tartós, hosszú élettartam. 78" Extra Hosszú Tömlő : Ez a zápor fejét kézi jön egy 78" rozsdamentes acél tömlő, könnyű fürdeni a gyerekek vagy háziállatok.Magas Nyomás Zuhany Fej : Az ultra-vékony kialakítás, valamint a légi -, a technológia, amely képes létrehozni kényelmes a víz áramlását, majd mentsd meg a vizet.

R

Hasonló termékek