.

.

Manikűr Eszközök, Tisztító Gép, Intelligens, Nagy Teljesítményű, Takarítógép, Sterilizálás. a Manikűr Bolt Otthon(110V, USA szabvány)

Manikűr Eszközök, Tisztító Gép, Intelligens, Nagy Teljesítményű, Takarítógép, Sterilizálás. a Manikűr Bolt Otthon(110V, USA szabvány)

HUF 1701.90
Az áru mennyisége

Több hő kibocsátás lyuk, figyelmes minták, meghosszabbítja az élettartamot a gépKülönleges tisztítására köröm eszközök, jó tisztító hatást.Felszerelt egy zsák tisztítás, gyöngyök, sokat segíthet a szerszámok tisztítása.Készült minőségi ABS anyag, biztonságos, környezetbarát, egyszerű, de elegáns megjelenésű, szép, de praktikus.Magas hőmérséklet belső tartály, szerszámok lehet tisztítani átfogóan, gyorsan, hatékonyan.Több hő kibocsátás lyuk, figyelmes minták, meghosszabbítja az élettartamot a gép.Különleges tisztítására köröm eszközök, jó tisztító hatást.Felszerelt egy zsák tisztítás, gyöngyök, sokat segíthet a szerszámok tisztítása.Készült minőségi ABS anyag, biztonságos, környezetbarát, egyszerű, de elegáns megjelenésű, szép, de praktikus.Magas hőmérséklet belső tartály, szerszámok lehet tisztítani átfogóan, gyorsan, hatékonyan.Szolgáltatás : 1. Különleges tisztítására köröm eszközök, jó tisztító hatást. Magas hőmérséklet belső tartály, szerszámok lehet tisztítani átfogóan, gyorsan, hatékonyan. Több hő kibocsátás lyuk, figyelmes minták, meghosszabbítja az élettartamot a gép. Felszerelt egy zsák tisztítás, gyöngyök, sokat segíthet a szerszámok tisztítása. Készült minőségi ABS anyag, biztonságos, környezetbarát, egyszerű, de elegáns megjelenésű, szép, de praktikus.Spec : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Nail Art Eszközök Tisztítása Machine Material : ABSColor : Fekete Bélés Mennyiség : Kb. 4 x 7 cm / 1,6 x 2.8-ben (Átmérő x Magasság) Teljesítmény : 100 WFeatures : 1. Automatikus hőmérséklet : 200℃. Rozsdamentes acél doboz tisztítás : tisztítás, magas hőmérsékletű eszközök. Helyezze a készüléket egy stabil table2. Nyissa meg az üveg fedelét, majd tegye a kvarc homok/tisztító gyöngyök a tartályba, legfeljebb a tartály volume3. Kapcsolja be a készüléket, kapcsolja be a kapcsolót, a fűtés a lámpa pirosra vált, a termék kezdődik, hogy a hő kvarc sand4. Melegítés után 10-12 perc, kapcsolja le a villanyt, majd helyezze be a szerszámot kellett tisztítani (pl. olló, borotva, stb.) függőlegesen a kvarc homok/tisztító gyöngyök. A hő az eszköz 20-30 másodpercig, majd fel a szigetelt kesztyű, majd vegye ki az eszköz.

R

Hasonló termékek