.

.

VANNANBA Bőr Racsnis Övek, Férfi Ajándék Szett, 2 az Automatikus Csúszó Csat, Trim hogy Illeszkedjen (Ajándék Szett 03, 28-39 Derék Állítható)

VANNANBA Bőr Racsnis Övek, Férfi Ajándék Szett, 2 az Automatikus Csúszó Csat, Trim hogy Illeszkedjen (Ajándék Szett 03, 28-39 Derék Állítható)

HUF 8271.00
Az áru mennyisége

AJÁNDÉK DOBOZ : EGY bőr szíj, 2 automatikus csatVásárol egy öv, egy ajándék szett egyenértékű birtokló két öv.Meg lehet változtatni a különböző csatok, hogy megfeleljen a kedvenc nadrágom.Nagyon kényelmes.Szintén ez egy tökéletes ajándék a Család, a barátok, kollégák, Jó megjelenésű, praktikus.Ez a ratchet öv Bőr nem több a lyuk, hogy erőltetett formában.Nincs több elkapni egy új lyuk között, a lyukak, hogy a tökéletes illeszkedést.Könnyen méretre a méret ha a bőr szíj túl hosszú.A kioldó kart, ezek öv intuitív, sima, szeretni fogja a kényelmes mindennapi használatra.Még akkor is, amikor elveszíted, vagy szerezni egy pár kiló a ratchet bőr övek, állítsa be, hogy a kényelmes illeszkedést.Divat klasszikus racsnis övek, majd könnyű találat farmer, munka ruhák, öltöny, de alkalmas minden alkalommal.Pedig ez a biztonsági öv lehet, hogy tetszik.Még akkor is, amikor elveszíted, vagy szerezni egy pár kiló a ratchet bőr övek, állítsa be, hogy a kényelmes illeszkedést. Nyitás a groove-ajtó a hátsó csat által olló. Figyelembe véve a bőr szíj ki a csatot. Nyitás a groove-ajtó a hátsó csat által olló. Figyelembe véve a bőr szíj ki a csatot.Ratchet,Snap bezárása.Száraz Ruhával Tisztítsa Meg.Ratchet,Snap bezárása.Száraz Ruhával Tisztítsa Meg.

R

Hasonló termékek