.

.

5 Pár Orthoes Bütyök Megkönnyebbülés Zokni, Projoint Antibunions Egészségügyi Zokni, No Show Toe Zokni Férfiak Nők (Női-B)

5 Pár Orthoes Bütyök Megkönnyebbülés Zokni, Projoint Antibunions Egészségügyi Zokni, No Show Toe Zokni Férfiak Nők (Női-B)

HUF 6309.00
Az áru mennyisége

[Projoint Anti Bunions Egészségügyi Zokni] : Zokni igazítás toe zokni Bütyök folyamatosan nyomást, hogy a nagy lábujj, hogy megnyissa a toe lassan a fejlesztés a bütyök alakja [Toe Elterjedt] : Rendesen szét a lábujjai pedig megakadályozza a duzzanatot.Fordítsa meg a bütyök meg magában az ízületek növelésével a tér között, a nagy lábujj, a második lábujj. [Elősegítik a Forgalomba] : Lélegző Bélés Boka Zokni Optimalizálja a vérkeringést & ellazítja fáradó láb, nyugtató tömörítés.Zokni Igazítás Toe Zokni Bütyök segít enyhíteni a fájdalmat, a nagy lábujj közös hallux valgus. [Relief and Comfort] : A zoknit, kényelmes, pamut, akril, amely jó rugalmasság, puha tapintású, lélegző, valamint csúszásmentes, tartós, a régi használat. [No Show Toe Zokni] : Öt ujj, zokni, low cut design annak, hogy a zokni nem mutatják, amikor a rajta futó cipőt,cipőt vagy ruhát, cipőt.Rendesen szét a lábujjai pedig megakadályozza a duzzanatot. [Projoint Anti Bunions Egészségügyi Zokni] : Zokni igazítás toe zokni Bütyök folyamatosan nyomást, hogy a nagy lábujj, hogy megnyissa a toe lassan a fejlesztés a bütyök alakja. [Toe Elterjedt] : Rendesen szét a lábujjai pedig megakadályozza a duzzanatot.Fordítsa meg a bütyök meg magában az ízületek növelésével a tér között, a nagy lábujj, a második lábujj. [Elősegítik a Forgalomba] : Lélegző Bélés Boka Zokni Optimalizálja a vérkeringést & ellazítja fáradó láb, nyugtató tömörítés.Zokni Igazítás Toe Zokni Bütyök segít enyhíteni a fájdalmat, a nagy lábujj közös hallux valgus. [Relief and Comfort] : A zoknit, kényelmes, pamut, akril, amely jó rugalmasság, puha tapintású, lélegző, valamint csúszásmentes, tartós, a régi használat. [No Show Toe Zokni] : Öt ujj, zokni, low cut design annak, hogy a zokni nem mutatják, amikor a rajta futó cipőt,cipőt vagy ruhát, cipőt.Rendesen szét a lábujjai pedig megakadályozza a duzzanatot.Jellemzők : -Helyes testtartás, bütyök. - Javítja a vérkeringést,enyhíti a láb fájdalom. - Rendesen szét a lábujjai pedig megakadályozza a duzzanatot. - Kényelmes, könnyű felvenni.Termék műszaki adatai : Folyamat : háló Funkció : lélegző Évszak : tavasz, nyár, ősz Alkalmazandó neme : férfi/női Minta : egyszínű Vastagság : nagyon vékony Anyag neve : bársony Méret : egy méret,a férfiak, egy méret, a nők Szín : Fekete, Rózsaszín, Bézs, Szürke, Fehér-Csomag tartalma : 6 Pairs * Orthoes Bütyök Megkönnyebbülés Zokni.

R

Hasonló termékek