.

.

DERAYEE Halloween Sírkő Fények, 1 db LED Temető Sírkő, Koponya Temető Lámpa Boszorkány Dekoráció Halloween Méterre Decor (Boszorkány Stílus)

DERAYEE Halloween Sírkő Fények, 1 db LED Temető Sírkő, Koponya Temető Lámpa Boszorkány Dekoráció Halloween Méterre Decor (Boszorkány Stílus)

HUF 0.33
Az áru mennyisége

【Méret】- : A Halloween LED temetői sírkövek 2,6×1 【Minőségi Készült】- : A LED sírkövek készült kiváló minőségű műanyag materia,valamint az akkumulátor nem kevered a régi, mind az új,így használható sokáig. 【Elemes】- : A Halloween mini sírkő powered by gomb elemmel (tartozék).Nem kell, hogy készítsen akkumulátorok, kényelmes, használható. 【Halloween Témájú Design】- : Koponya Temető Lámpa Tökéletes Kísért Mellett a Halloween Dekoráció. 【Széles körű Alkalmazását】- : Halloween sírkő fény lehet használni, mint a Halloween haza, party dekoráció, lehet díszíteni a bár, az étterem. 【Méret】- : A Halloween LED temetői sírkövek 2,6×1. 【Minőségi Készült】- : A LED sírkövek készült kiváló minőségű műanyag materia,valamint az akkumulátor nem kevered a régi, mind az új,így használható sokáig. 【Elemes】- : A Halloween mini sírkő powered by gomb elemmel (tartozék).Nem kell, hogy készítsen akkumulátorok, kényelmes, használható. 【Halloween Témájú Design】- : Koponya Temető Lámpa Tökéletes Kísért Mellett a Halloween Dekoráció. 【Széles körű Alkalmazását】- : Halloween sírkő fény lehet használni, mint a Halloween haza, party dekoráció, lehet díszíteni a bár, az étterem.

R

Hasonló termékek