.

.

L_Sonice Nyári Bambusz Üléspárna, Autó Ülés Vissza Párna Kényelmes, Lélegző Csúszásmentes, Méret 17.7 X 17,7 Cm (Szín : Sárga)

L_Sonice Nyári Bambusz Üléspárna, Autó Ülés Vissza Párna Kényelmes, Lélegző Csúszásmentes, Méret 17.7 X 17,7 Cm (Szín : Sárga)

HUF 1.00
Az áru mennyisége

[Méret a üléspárna] : a méret A bambusz párna 177 x 17,7 cm, a hátsó méret : 18 x 16.5 cm, alkalmas a legtöbb autó ülések, teherautó ülések, számítógépes székek, irodai székek, családi kanapé. [Környezetvédelem Anyag] : A legfontosabb része ez a párna készült kiváló minőségű bambusz.Ez egy tiszta, természetes anyag, a természet, környezetbarát, a szennyezés -mentes. [Gyönyörű kivitelezés] : Bambusz egy párnát tett a magas hőmérséklet, de nem fog csepp festék vagy festék.A bambusz felület sima, lapos, ott van a szoba minden kis bambusz, hogy tartsa jól szellőző, hűvös. [Anti -slip tartósság] : el kell fogadni, hogy egy erős szál, kapcsolat, az alsó egy csúszásmentes szilikon réteg.Ne aggódj, nem csúszott el.A gyönyörű mintát az oldalon, amit nem lehet könnyen sérült, tartósabb.Ez a hűvös ülőpárna biztosítja az ön számára a stressz -mentes kényelem egész nap, pedig sokkal többet nyújt, hidegvérrel a forró nyári napokon.Az üléspárna könnyen tisztítható, csak törölje le a felületet a bambusz egy nedves ruhával, majd szárítsa meg a szellőztetést.Az élettartama elérheti a 10 év!. [Méret a üléspárna] : a méret A bambusz párna 17.7 x 17,7 cm, a hátsó méret : 18 x 16.5 cm, alkalmas a legtöbb autó ülések, teherautó ülések, számítógépes székek, irodai székek, családi kanapé. [Környezetvédelem Anyag] : A legfontosabb része ez a párna készült kiváló minőségű bambusz.Ez egy tiszta, természetes anyag, a természet, környezetbarát, a szennyezés -mentes. [Gyönyörű kivitelezés] : Bambusz egy párnát tett a magas hőmérséklet, de nem fog csepp festék vagy festék.A bambusz felület sima, lapos, ott van a szoba minden kis bambusz, hogy tartsa jól szellőző, hűvös. [Anti -slip tartósság] : el kell fogadni, hogy egy erős szál, kapcsolat, az alsó egy csúszásmentes szilikon réteg.Ne aggódj, nem csúszott el.A gyönyörű mintát az oldalon, amit nem lehet könnyen sérült, tartósabb.Ez a hűvös ülőpárna biztosítja az ön számára a stressz -mentes kényelem egész nap, pedig sokkal többet nyújt, hidegvérrel a forró nyári napokon.Az üléspárna könnyen tisztítható, csak törölje le a felületet a bambusz egy nedves ruhával, majd szárítsa meg a szellőztetést.

R

Hasonló termékek