.

.

120-277V Előre Dobja LED Fal Csomag Light 40 watt 4843 lumen DLC pedig ETL, 5 Év Garancia. LED Fal Csomag Kültéri Fal Terület Világítás.

120-277V Előre Dobja LED Fal Csomag Light 40 watt 4843 lumen DLC pedig ETL, 5 Év Garancia. LED Fal Csomag Kültéri Fal Terület Világítás.

HUF 5454.00
Az áru mennyisége

Kültéri Világítás ? 120-277 V Előre dobja DLC felsorolt LED wallpack 4843 lumen 5000k könnyű telepítés tartókonzol - készülék méretei 14. ? Nem teljes vágási LED fal csomag lámpa 40 W váltja fel 175 W fémhalogén.Kültéri fali terület világítás.Edzett üveg lencse nem sárga a korral. ? Bronz színű por kabát befejezni a teljes gasketed IP65 értékelt ház kiváló vízállóság a por, illetve védelmet. ? Kiváló olcsó LED utólag megoldás az idősebb HID fal csomag világítás.Nem tartalmazza a fotocellás érzékelő.Kültéri Világítás. ? 120-277 V Előre dobja DLC felsorolt LED wallpack 4843 lumen 5000k könnyű telepítés tartókonzol - készülék méretei 14. ? Nem teljes vágási LED fal csomag lámpa 40 W váltja fel 175 W fémhalogén.Kültéri fali terület világítás.Edzett üveg lencse nem sárga a korral. ? Bronz színű por kabát befejezni a teljes gasketed IP65 értékelt ház kiváló vízállóság a por, illetve védelmet. ? Kiváló olcsó LED utólag megoldás az idősebb HID fal csomag világítás.Nem tartalmazza a fotocellás érzékelő.Kültéri Lighting This 40w LED fal csomag fény nélkül, auto on/off érzékelő vállalkozó kedvenc!Ez nem sallang lámpatest, kínál, egyszerű, hatékonyság, megbízhatóság, alacsony áron.Alapozott hagyományos szabadtéri wallpack design ez a LED fali lámpa hozza a modern hatékonyságát, hogy a klasszikus design.Úgy lett megépítve, hogy ellenálljon az elemek, az elkövetkező években egy sötét bronz színű poliészter porfestett kivitelben tervezték, hogy ellenálljon az oxidáció, illetve a korrózió a L70 az 50 000 órás névleges élet a lámpatest.A lencse készült igazi edzett üveg, nem műanyag, nem úgy, mint más alsóbbrendű termékek ez nem a szórás, majd kapcsolja be a sárga, mivel ez a korosztály.Igazi üveg lehetővé teszi, hogy több fény jusson át, mint a műanyag, valamint javítása láb gyertya szinten kívül, ahol szükség van rájuk.A IP65 értékelt ház ez a készülék teljesen gasketed egyáltalán varratok a maximális védelem ellen, hogy por vagy víz behatolás.Kell kieséses lyukak?Ez az egész sorozat alapkiépítésben összesen 3 centi átmérőjű kiütéssel.Telepítse a NPT, vagy használja őket a LED-es lámpatestek irányítja, mint például a mozgás, vagy nappal érzékelők.

R

Hasonló termékek