.

.

Seeeduino XIAO Terjeszkedés Testület a Gyors Prototípus Gazdag perifériák, Nem Forrasztás Szükséges Áramkör Python Támogatott.

Seeeduino XIAO Terjeszkedés Testület a Gyors Prototípus Gazdag perifériák, Nem Forrasztás Szükséges Áramkör Python Támogatott.

HUF 2159.10
Az áru mennyisége

?【Gyors Prototípus】Könnyű debug Reset a RESET gombot, majd SWD pin-led ki, hogy a férfi fejléc96" OLED, lehetővé teszi a vizuális adatok megjelenítéséhez, anélkül, hogy PC soros monitor. ?【Gazdag Perifériák】OLED kijelző, RTC, bővíthető memória, passzív csengő, felhasználói gomb, fedélzeti akkumulátor-menedzsment chip. az Egyik fórumon a kezét, hogy fedezze fel a végtelen lehetőségek Seeeduino XIAO. ?【Nem Forrasztás Szükséges】Minden pin-led ki.Kényelmes, plug and play Grove csatlakozók támogatja a többszörös adatok protokollok, beleértve IIC, Uart, Analóg/Digitális. ?【Áramkör Python Támogatott】Hát támogatja áramkör piton.Mini SD-kártya nyílás lehetővé teszi a memóriát bővíteni, így lehetséges, hogy fordítsanak több könyvtárak a prototípus, valamint a projekt épület. ?【Mini Méretű】Kompakt, elegáns, csak fél Raspberry Pi 4 méret, tökéletes apró, hordozható projektek.Seeeduino XIAO valamint az akkumulátor nem szerepel ez a termék, meg kell, hogy egy Seeeduino XIAO.

R

Hasonló termékek