.

.

GLJ Hordozható Wc mobil Wc,a Haza Mobil Wc Idős Terhes Nők,a Szövet Mezőbe,Egyszerű Kemping Wc (Szín : Narancs Méret : Stílus 2)

GLJ Hordozható Wc mobil Wc,a Haza Mobil Wc Idős Terhes Nők,a Szövet Mezőbe,Egyszerű Kemping Wc (Szín : Narancs Méret : Stílus 2)

HUF 2.67
Az áru mennyisége

★[Kettős Pecsét] A belső kád tömítő fedelét, majd a fő wc fedél kombinált elkülöníteni különös szagot, nem téve, a levegő friss ★[Kényelmes] van egy tároló rekesz az oldalon a wc, a papírhenger könnyű lesz, de a lassú lefelé a kart tervezés hatékonyan csökkenti a zaj nem zavarja a család többi tagja éjszaka. ★[Két belső hordó minták] az alján A fedett belső hordó lezárt, de meg kell használat után meg kell tisztítani; a belső hordó a guggolós wc-az üreges lehet használni közvetlenül a guggolós wc-vel, valamint a ürülék lehet közvetlenül lemerült a guggoló gödör a használat során. ★[Könnyű, könnyen mozgatható] vannak kezeli a bal, illetve jobb oldalán a wc-t, ami kényelmes, hogy mozog a wc-n.A fedelet úgy tervezték, hogy illeszkedjen a hüvelykujj konkáv alakú, valamint könnyű, hogy nyissa ki, majd zárja be. ★[Csúszásmentes] A csúszásgátló pad alján, anti-slip, valamint anti-borulás, biztonságosabb a használata. ★[Kettős Pecsét] A belső kád tömítő fedelét, majd a fő wc fedél kombinált elkülöníteni különös szagot, nem téve, a levegő friss. ★[Kényelmes] van egy tároló rekesz az oldalon a wc, a papírhenger könnyű lesz, de a lassú lefelé a kart tervezés hatékonyan csökkenti a zaj nem zavarja a család többi tagja éjszaka. ★[Két belső hordó minták] az alján A fedett belső hordó lezárt, de meg kell használat után meg kell tisztítani; a belső hordó a guggolós wc-az üreges lehet használni közvetlenül a guggolós wc-vel, valamint a ürülék lehet közvetlenül lemerült a guggoló gödör a használat során. ★[Könnyű, könnyen mozgatható] vannak kezeli a bal, illetve jobb oldalán a wc-t, ami kényelmes, hogy mozog a wc-n.A fedelet úgy tervezték, hogy illeszkedjen a hüvelykujj konkáv alakú, valamint könnyű, hogy nyissa ki, majd zárja be. ★[Csúszásmentes] A csúszásgátló pad alján, anti-slip, valamint anti-borulás, biztonságosabb a használata.Ez a wc könnyű, kényelmes.Van egy tároló doboz oldalán a könnyű elhelyezést a kapcsolódó elemek.A fogantyú mindkét oldalán könnyen mozog.Ha ön ki a kemping, vagy utazik, hozzák, ami nagyon kényelmes. Magas minőségű anyagok, erős, tartós, erős teherhordó capacity2.

R

Hasonló termékek