.

.

Anti-Slip Mellkas Heveder Klip a Baba, Gyermek, Kisgyermek, Mellkasi Klip Őr Autós Ülés,Babakocsi, etetőszék,Bébi Hordozó.

Anti-Slip Mellkas Heveder Klip a Baba, Gyermek, Kisgyermek, Mellkasi Klip Őr Autós Ülés,Babakocsi, etetőszék,Bébi Hordozó.

HUF 0.67
Az áru mennyisége

【Magas Minőségű 】-készült, magas minőségű ABS anyagból, valamint jármű kényelmes öv osztály-hám,ártalmatlan, tartós 【Könnyen Használható】-Egyszerű klip a szíj néhány másodperc alatt.Hogy engedje el, csak nyomja meg a quick gomb középen, egyik kezével az 1 percet, nem más szükséges eszközök. 【Hasznos Használja】-Megakadályozza a baba válla hám esik le, vagy költözik,tartja a szoros pántok, biztonságos. 【Univerzális Méret】-Egy univerzális illik, hogy kényelmesen tulajdonít helyet.Használt heveder szélesség belül 1. 【Tökéletes Ajándék】-Nagy ajándéka, hogy a szülők, anyák, valamint a gondozók.A legjobb ajándék Karácsonyra, Születésnap, gyermeknap stb. 【Magas Minőségű 】-készült, magas minőségű ABS anyagból, valamint jármű kényelmes öv osztály-hám,ártalmatlan, tartós. 【Könnyen Használható】-Egyszerű klip a szíj néhány másodperc alatt.Hogy engedje el, csak nyomja meg a quick gomb középen, egyik kezével az 1 percet, nem más szükséges eszközök. 【Hasznos Használja】-Megakadályozza a baba válla hám esik le, vagy költözik,tartja a szoros pántok, biztonságos. 【Univerzális Méret】-Egy univerzális illik, hogy kényelmesen tulajdonít helyet.Használt heveder szélesség belül 1. 【Tökéletes Ajándék】-Nagy ajándéka, hogy a szülők, anyák, valamint a gondozók.A legjobb ajándék Karácsonyra, Születésnap, gyermeknap stb. 【Magas Minőségű 】-készült, magas minőségű ABS anyagból, valamint jármű kényelmes öv osztály-hám,ártalmatlan, tartós. 【Könnyen Használható】-Egyszerű klip a szíj néhány másodperc alatt.Hogy engedje el, csak nyomja meg a quick gomb középen, egyik kezével az 1 percet, nem más szükséges eszközök. 【Hasznos Használja】-Megakadályozza a baba válla hám esik le, vagy költözik,tartja a szoros pántok, biztonságos. 【Univerzális Méret】-Egy univerzális illik, hogy kényelmesen tulajdonít helyet.Használt heveder szélesség belül 1. 【Tökéletes Ajándék】-Nagy ajándéka, hogy a szülők, anyák, valamint a gondozók.A legjobb ajándék Karácsonyra, Születésnap, gyermeknap stb.

R

Hasonló termékek