.

.

DIY 5D Gyémánt Festménye Számú Készletek, Strasszos Kristály Gyémánt Hímzés Festmény Kép Művészet Kézműves Haza, Fali Dekor (Kastély, 12x16inch)

DIY 5D Gyémánt Festménye Számú Készletek, Strasszos Kristály Gyémánt Hímzés Festmény Kép Művészet Kézműves Haza, Fali Dekor (Kastély, 12x16inch)

HUF 1.00
Az áru mennyisége

?【Értékesítés utáni Szolgáltatás】Ha a gyémánt képet kap hiányzik a gyémántot, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba időben kiszállítjuk a gyémánt ingyenesen lehetővé teszi, hogy teljes gyönyörű festmények ?【Csomag Tartalmazza】1*Nagy felbontású vászon festmény (12x16inch), színes kör káró, 1*pont gyémánt toll, 1*gyémánt tálca, 1*csipesz, 2*agyag, 8*önrögzítő táskák.Minden gyémánt festmény eszköz készlet tartalmaz egy sor eszközt, hogy a rajzok, így nincs szükség megvásárolni egyéb segédanyagokat. ?【Szuper Szikrázó Gyémánt】Mágikus kör gyémántok javult alapján gyanta, gyémánt.A felszínen a rounddiamond több téren részek, amelyek úgy néznek ki, fényesebb, de soha nem halványul el.Ez tökéletesen díszíteni a nappaliban, a hálóban, vagy bármilyen dekoráció stílusát azt szeretné, hogy megfeleljen. ?【Környezetbarát Vászon】5 D gyémánt festés vászon, nagy felbontású nyomtatás vízálló vászon, nem mérgező, íztelen, nem könnyen összehajtható, soha nem fakul ki, hogy a szobában még élénk, ragyogó a fény. ?【Gyémánt Festmény Készletek】A gyémánt festmény legnépszerűbb DIY dekoráció, színes, háromdimenziós.A gyémánt művészeti Készletek könnyű felismerni, klasszikus alkotás, de élvezheti a szórakoztató, hogy.Tapasztalat, hogy milyen lehet egy festő. ?【Értékesítés utáni Szolgáltatás】Ha a gyémánt képet kap hiányzik a gyémántot, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba időben kiszállítjuk a gyémánt ingyenesen lehetővé teszi, hogy teljes gyönyörű festmények. ?【Csomag Tartalmazza】1*Nagy felbontású vászon festmény (12x16inch), színes kör káró, 1*pont gyémánt toll, 1*gyémánt tálca, 1*csipesz, 2*agyag, 8*önrögzítő táskák.Minden gyémánt festmény eszköz készlet tartalmaz egy sor eszközt, hogy a rajzok, így nincs szükség megvásárolni egyéb segédanyagokat. ?【Szuper Szikrázó Gyémánt】Mágikus kör gyémántok javult alapján gyanta, gyémánt.A felszínen a rounddiamond több téren részek, amelyek úgy néznek ki, fényesebb, de soha nem halványul el.Ez tökéletesen díszíteni a nappaliban, a hálóban, vagy bármilyen dekoráció stílusát azt szeretné, hogy megfeleljen. ?【Környezetbarát Vászon】5 D gyémánt festés vászon, nagy felbontású nyomtatás vízálló vászon, nem mérgező, íztelen, nem könnyen összehajtható, soha nem fakul ki, hogy a szobában még élénk, ragyogó a fény.

R

Hasonló termékek