.

.

TBIIEXFL Forró Aranyos Márvány Csík kontaktlencséd Utazási Szemüveg Lencsék Doboz Szem Birtokosa Konténer Támogatás Ajándék (Szín : E)

TBIIEXFL Forró Aranyos Márvány Csík kontaktlencséd Utazási Szemüveg Lencsék Doboz Szem Birtokosa Konténer Támogatás Ajándék (Szín : E)

HUF 10806.30
Az áru mennyisége

Felhívjuk a figyelmet, hogy a vásárlás a hagyományostól eltérő dupla doboz, beépített dupla fej dobozKülső doboz meleg sajtolás.Belső box galvanizáló eljárás.Minden egyes mintát a külső doboz különböző.Lesz két dobozzal, hogy pontosan ugyanaz.A részletes oldal fényképezés csak tájékoztató jellegű.2*2cm Please figyelni, hogy a vásárlás a hagyományostól eltérő dupla doboz, beépített dupla fej box Outer doboz forró stamping Inner doboz galvanizáló process Gold, valamint silver Each minta a külső doboz különböző.Lesz két dobozzal, hogy pontosan ugyanaz.A részletes oldal felvételi tájékoztató jellegű, only Instructions használata : 1. Kérjük, öblítse ki a dupla doboz, tiszta vízzel, mielőtt a használat után.Nem forrázás vagy áztassuk forró vízbe. Az érdekel, hogy a megoldás nem lehet mosni mosószerek, szappanok, stb. Ez a termék kompatibilis minden márkájú érdekel, megoldások. Szemész, javasoljuk, hogy ezt a terméket cserélni, 3 havonta egyszer.1*Csak a dobozban (szemüveg nélkül) Csomag Tartalmaz : 1db kontaktlencse Case Due kézi mérés, kérem, engedje meg, 1-3 cm-es hibák, illetve győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt.Mivel a különbség a számítógép képernyőjén, a színe, a tényleges tétel lehet, hogy kissé eltér a fenti képet, köszönöm a megértést.

R

Hasonló termékek