.

.

Kis Olvasó Szemüveg Férfiak, Nők, 3 Pár Vékony Zsebében az Olvasók Toll Fém Klip Esetben Rugós Zsanér (Fekete+Barna+Fegyver Színek,+2.5)

Kis Olvasó Szemüveg Férfiak, Nők, 3 Pár Vékony Zsebében az Olvasók Toll Fém Klip Esetben Rugós Zsanér (Fekete+Barna+Fegyver Színek,+2.5)

HUF 0.33
Az áru mennyisége

【3 csomag】 Ne aggódj, hogy elfelejtetted, hogy hozza a szemüveg, akkor tegye mindkét helyen használható 【Rugós Zsanér】A tavaszi lábak hinta egy nagy szög, amely alkalmas a legtöbb ember, csökkenti a tömörítés, a szemüveg a fejét. 【Fém Klip Esetben】 Tartalmazza kitűző fém eset, hogy hatékonyan megvédje a szemüveget, bárhová is mész. 【Könnyű Súly & Hordozható】annyira kompakt, illenek be még a kis táskákat, vagy zsebében van, Így el tudja látni őket. 【Bizonyosságot】180 nap ingyenes vissza,Ha bármilyen kérdése van, kérjük, bátran forduljon hozzánk,megoldjuk neked. 【3 csomag】 Ne aggódj, hogy elfelejtetted, hogy hozza a szemüveg, akkor tegye mindkét helyen használható. 【Rugós Zsanér】A tavaszi lábak hinta egy nagy szög, amely alkalmas a legtöbb ember, csökkenti a tömörítés, a szemüveg a fejét. 【Fém Klip Esetben】 Tartalmazza kitűző fém eset, hogy hatékonyan megvédje a szemüveget, bárhová is mész. 【Könnyű Súly & Hordozható】annyira kompakt, illenek be még a kis táskákat, vagy zsebében van, Így el tudja látni őket. 【Bizonyosságot】180 nap ingyenes vissza,Ha bármilyen kérdése van, kérjük, bátran forduljon hozzánk,megoldjuk neked.Lencse szélesség : 40mm Lencse magasság : 15mm Széles orrnyereg : 18mm Hossza keret : 125mm Hossza templomok : 132mm.

R

Hasonló termékek