.

.

PANNER 2Pack Túlméretezett Kék Fény Blokkoló Szemüveg Nők Férfiak Tér Számítógépes Szemüveg Csökkenti a Terhelését(Fekete+Sárgabarack)

PANNER 2Pack Túlméretezett Kék Fény Blokkoló Szemüveg Nők Férfiak Tér Számítógépes Szemüveg Csökkenti a Terhelését(Fekete+Sárgabarack)

HUF 2519.10
Az áru mennyisége

Szélesítsd A LátókörödA fejlesztés az elektronikus technológia, egyre több káros kék fény zavar minket.Hosszan tartó expozíció kék fény vezethet, hogy a szem megerőltetése, száraz szemekkel, álmatlanság.Ezért adjuk el a kék fény blokkoló szemüveget, hogy megakadályozzák a kék fény. ✔️ 【TÚLMÉRETEZETT SZÖGLETES DESIGN】 : Stílusos, nagyméretű keret kialakítása, ideális szinte minden fajta arc, kényelmes napi viselni népszerű a férfiak, mind a nők.A keretek illik bármely nézd, hogy alkalmi, divat, vagy klasszikusan elegáns. ✔️ 【KÉK FÉNY SZŰRŐ & CSERÉLHETŐ LENCSE】 : Csökkenti a tüneteket, a terhelését alatt elhúzódó számítógép expozíció.Ezek a keretek a legjobb használni, mint a beltéri lencsék hosszú órákon át, a számítógép-használat fenntartani a természetes alvási szokások, valamint a szem védelme.Az eredeti lencse helyébe a dioptriás lencse az egyik boltban. ✔️ 【ANYAG】 : A kiváló minőségű TR90 anyagok,több könnyű, rugalmas.Ez hatékonyan megakadályozza a kár, hogy a szemét, majd arcát által okozott törés, valamint a súrlódás, a szemüveg keret a mozgás. ✔️ 【NAGY A SZÁMÍTÓGÉPES MUNKA】 : Bárki, aki dolgozik óra egy nap a digitális képernyők, mint számítógépet, a telefonok pedig azért küzd, este elaludni, akkor kell egy kék fény szűrő szemüveg. ✔️ 【A SZOLGÁLTATÁS】:maradunk odafigyelni a termék minőségét, ha bármilyen minőségi probléma, kérjük, bátran forduljon hozzánk.

R

Hasonló termékek