.

.

Kutya Szimpátia Gyertya, Emlékezés Ajándék, Kutya, Kutya Emlékmű Gyertya, Elveszett egy pet, Pet-Emlékmű Gyertya, Kutya Emlékmű Gyertyát.

Kutya Szimpátia Gyertya, Emlékezés Ajándék, Kutya, Kutya Emlékmű Gyertya, Elveszett egy pet, Pet-Emlékmű Gyertya, Kutya Emlékmű Gyertyát.

HUF 2699.10
Az áru mennyisége

EZ EGY KÉZZEL KÉSZÍTETT TERMÉK, TEHÁT IDŐ KELL, HOGY KÉSZÍTSE ELŐ AZ ÁRUTSzállítási idő : 10 - 20 munkanap.Attól függően, hogy a járványügyi helyzet.Készült, magas Tölgyfa vagy fenyőfa.Az innovatív UV nyomtatás tartja a nyomtatási kép éles.Két Különböző gyertyatartó Méretben - A rövidebb tealight birtokos a 3.85", valamint a magasabb tea fények birtokos a 4.85" annak biztosítása érdekében, hogy a szíved úgy néz ki, tökéletes.Ha bármilyen problémád a termékkel kapott, lépjen velünk kapcsolatba a lehető leghamarabb, kérjük, ne adjon nekünk egy rossz kritika.Bízza ránk, add meg a lehetőséget, hogy szolgálatára.Fogjuk kezelni a problémát, amíg nem teljesülnek.Egy Szitakötő, Emlékeztess, Még ha Külön Vagyunk, hogy A Lélek Mindig Velem Örökké A Szívemben Virág, Gyertya Tartót Ez a gyertyatartó egy üzenet, hogy a tökéletes személyes Ajándék a Legjobb Barátom, Ajándék Ötletek, Az Anya, a Legjobb Ajándék A Férj, Anya/Apa Nap, Valentin-Nap, Karácsony, Új Év, Húsvét, Esküvőre, az üzenet egy állandó emlékeztető, hogy milyen jó, hogy szereted őket. Könnyű Anyaga : fából készült, tartós, környezetbarát. Egyedi design : két gyertyatartó együtt alkotnak egy szív alakú, nagyon romantikus. Hozzátéve, ragyogás : add másik stílust a haza, hagyja, úgy érzi, meleg, kényelmes. A legjobb ajándék : nagy esküvői ajándékokat Valentin-Napi ajándék, Karácsonyi ajándék, születésnapi ajándék,. Használja hely : bájos dekoráció esküvő, haza, bárok, szállodák.Termék részletek : KÉT KÜLÖNBÖZŐ MÉRETBEN : Két Különböző gyertyatartó Méretek : a rövidebb tealight birtokos a 3.85", a magasabb tea fények birtokos a 4.85" KÜLÖNLEGES DESIGN : A két gyertyatartók is használható külön-külön vagy egymás mellett állnak.MAGAS MINŐSÉG : Készült, magas Tölgyfa vagy fenyőfa.Az innovatív UV nyomtatás tartja a nyomtatási kép éles.Szóval, az üzenet, nem fakul, nem marad örökre.Szállítási & Szállítás : Szállítás : Becsült Feldolgozási idő : 3-6 munkanap.Becsült MINKET Szállítási idő : 7-14 munkanapon belül.Attól függően, hogy a járványügyi helyzet TÖKÉLETES mind BELTÉRI, MIND KÜLTÉRI HASZNÁLATRA.

R

Hasonló termékek