.

.

Kutya biztonsági Öv, Állítható Biztonsági Öv az Autó Farmer Öv Hevedert a Forgatható Clip - Tartós Kocsi Hám Kutyáknak (Kék)

Kutya biztonsági Öv, Állítható Biztonsági Öv az Autó Farmer Öv Hevedert a Forgatható Clip - Tartós Kocsi Hám Kutyáknak (Kék)

HUF 4464.00
Az áru mennyisége

★ Erős & Tartós : Az autó heveder készült erős nylon anyagból, nagyon rugalmas farmer kötést, valamint a kiváló minőségű alumínium ötvözet, csat, stbEz a legjobb keménység, a tartósság, a fém elemek az építési erős ahhoz, hogy csatold le, vagy snap a lehető legrosszabb pillanatban. ★ Könnyen állítható : A kutya hám könnyen állítható a 18.A masszív alumínium csattal lehet forgatni 360 fokban, hogy a kényelem, ha akar ülni, állni, vagy feküdjön le, így a kutya forgassa el sétálni, anélkül, hogy kusza. ★ Széles alkalmazások : nem kell választani egy kis kutya öv, egy közepes kutya öv, vagy egy nagy kutya öv.A csodálatos biztonsági öv alkalmas a kutyák minden méretben!Csak állítsa be a kutyát, kosár akasztó szerint a méret a kutya!Használja a kutya autó biztonsági övét, hogy a kutya körül, míg védett marad az autó, teherautó, vagy SUV-ot!. ★ Egyszerű művelet : A 2 lépést, a kutya autó biztonsági öv könnyen telepíthető, illetve távolítható el.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. ★ Biztonsági, illetve kényelmi : Adja meg a kutya azt a szabadságot, amit megérdemel, a pet megérdemli, hogy a legjobb, ahogy te is!Mi úgy gondoljuk, hogy a legjobb pet be a biztonsági autó, s mindent meg kell tennünk, hogy elégedett a kutya autós biztonsági öv.Ezért úgy véljük, hogy szeretni fogja a kutya hám, mint szeretjük, minket!. A biztonsági öv az ajánlott pet hám, ami biztonságosabb, mint egy kisállat gallér. Ez a pet-biztonsági öv alkalmas a legtöbb járművek, de nem minden járművek.Kérjük, ellenőrizze a méret a biztonsági öv csipesz a vásárlás előtt.Termékleírás : Szín : fekete/kék,/red Width : 0.98 cm (2,5 cm)Állítható méret : 18.5-28 cm (50-70 cm) Tömeg : 3.53 oz/100g A csomag tartalma : 1 x Állítható kisállat, kutya, macska, autó biztonsági övét.

R

Hasonló termékek