.

.

Haiqings Anti Túlcsordulás Kettős Tál Csúszásmentes Kutya Tál, Tál, Rozsdamentes Acél Pet Víz, Tál (Szürke) yubin1993 (Szín : Szürke)

Haiqings Anti Túlcsordulás Kettős Tál Csúszásmentes Kutya Tál, Tál, Rozsdamentes Acél Pet Víz, Tál (Szürke) yubin1993 (Szín : Szürke)

HUF 9518.40
Az áru mennyisége

Méret : 28Előnyök : nagy tartósság, majd karcolás ellenállás.Anyaga : Ez a pet tál műanyagból készült.Használata : A pet tál, könnyű, stabil, a padlón, nehéz mozgatni.Különböző színek nagy s a kutyák, mint a víz, illetve élelmiszer-tálak, valamint könnyű azonosítani.Forgatókönyv : Ez a tál alkalmas a tenyésztésre fiúk, lányok otthon lehet inni, majd takarmány háziállat, könnyen tisztítható.Mivel a különböző fényhatások, valamint a környezet, kijelző fényerő beállítások, stb., a színe általában a tétel lehet, hogy kissé eltérő, kérjük tanulmányozza a tényleges tétel.Ami a méretet, kérem, engedje meg, egy különbség 1-3 cm-miatt kézi mérés, köszönöm a megértést!részletesen : 1 folyadékbiztos pet víz, élelmiszer bowl Features : 1. Jó magas hőmérsékletű ellenálló, nem könnyű break2. A környezetvédelem nem mérgező, ezért biztonságos a használata. Jól megtervezett tálak, hogy háziállatok könnyebb eatnote : 1. Miatt világítás kérdéseket lehet, hogy egy kis színt különbség a kapott termék a picture2. Ne helyezzen tárgyakat, hogy könnyen rozsdásodik a product After-szerviz : Ha bármilyen észrevétele vagy javaslata van a termékről, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi fog válaszolni, amint lehetséges.További kapcsolódó termékek, kérjük, keressen "yubin1993", mi fog szolgálni téged teljes szívemből!.

R

Hasonló termékek