.

.

VERI A BOLDOGSÁG Pet fürdő kefe sampon adagoló kutyák vagy macskák, szilikon, kutyák vagy macskák mosás, lágy kiskutya ecset (Zöld)

VERI A BOLDOGSÁG Pet fürdő kefe sampon adagoló kutyák vagy macskák, szilikon, kutyák vagy macskák mosás, lágy kiskutya ecset (Zöld)

HUF 1169.10
Az áru mennyisége

Négyzet alakú, tervezés, könnyű súly, méret, amely kényelmesen elfér a kezedbenIntegrált design fürdő a kefét, majd sampon adagoló, akkor távolítsa el a kupakot, a kefét, majd add hozzá a sampon hígítás vízzel, majd az adagot a kutya bundája.Nem mérgező, a biztonságos anyag, élelmiszer-minőségű, puha szilikon, hasznos ápolás a kisállat, miközben masszírozta őket, így érzem jól magam.A markolat akasztani a használat után pedig hagyja kifolyni, hogy tartsa meg jó állapotban sokáig.A zöld, hogy az egyik legbarátságosabb színek, hangok, jobban érzékelhető és által preferált háziállatok, kutyák, macskák, ami számukra nyugodt.Az ecset meg kell fürödni, masszázs, kényeztesse a kisállat, kutya, vagy macska, sampon adagoló, szilikon, puha sörték biztosítják a kellemes érzés a pet.A macska-kutya sampon kieresztés fürdő ecset négyzet alakú, puha szilikon anyagból, rózsaszín, sárga, zöld színű, intézkedések 2.46 uncia, így könnyen kezelhető .A előnyöket szerzett a használata ez a termék a következők : 1. Arra használják, hogy vőlegény, fürödni, valamint masszázs-a kisállat. Eltávolítja az elhalt bőrt, majd bő haj. Te egy nagy tiszta kevesebb, sampon, pénzt takarít meg. Távolítsa el a laza haj, portól, szennyeződéstől a kisállat kabát tiszta, egészséges. Könnyen markolat, csúszásgátló. Ez egy könnyen markolat, lóg, hogy csatorna legyen, jó állapotban. Ideális, mint egy ideális ajándék, hogy megünnepeljük a kisállat különleges nap, használati Utasítás : 1. Távolítsa el az ecset kap megragadta a kis kar körül.A fedél, amely az ecsettel egy kis nyomást, ugyanazon módon, hogy távolítsa el, csak húzza egy kicsit a fogantyút. Öntsük pet sampon kitöltése az ecset, edény. Nedvesítsük meg a pet pedig nedvesítsük meg a sörte ecset 4. Kezdje masszírozni a kisállat a kefét, majd nyomkodjuk finoman úgy, hogy a sampon lassan jön ki; látni fogja, hogy a hab képződik, miközben masszírozta.Nem kell nyomkodni, hogy nehéz, csak szorítsd meg egy kicsit, majd a sampon kezd kijönni 5. Ha befejezted a fürdés a pet öblítse le az ecsetet hát felakasztják a csatorna, így tart sokáig Ez a termék tartós.

R

Hasonló termékek