.

.

Bőr Nyakörv Közepes testű Kutyáknak, Kutya Nyakörv Tartós, Luxus Ajándék Kutya Szerelmeseinek (M: 1 Width / 13- 18 Hosszú, Barna)

Bőr Nyakörv Közepes testű Kutyáknak, Kutya Nyakörv Tartós, Luxus Ajándék Kutya Szerelmeseinek (M: 1 Width / 13- 18 Hosszú, Barna)

HUF 2.00
Az áru mennyisége

?KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TERMÉKEK-Kiváló design, minőségi anyagok, személyre szabott, kifejezetten a pet, hogy a kutya egyedi, magabiztosabbLuxus ajándék csomagolás, több tisztességes. ?100% VALÓDI BŐR-Ez a termék készült, 100% - os valódi bőrből készült, a magas sűrűségű heveder hogy Ez a tartósság.Nagyon puha, kényelmes, a kutya Is jó a szabadtéri séta;. ?LEGJOBB VÁLASZTÁS-a Legjobb választás, nyakörv, közepes testű kutyáknak a nyak méret között 10 25 Cm; szélesség 0.75~1,2 cm; példák közepes testű kutyafajták : francia bulldog, uszkár, beagle, corgi, tacskó, boston terrier, shetland sheepdog, brittanys, pug, border collie, vizsla, ausztrál juhászkutya(35-55lb), basset hound(40-60lb); annak érdekében, hogy megkapják a legjobb szerelt, méretét a kutya kérjük, az intézkedés a nyakát, mielőtt kiválasztják a méretét, majd nézd meg a méret táblázatban. ?PRÉMIUM HARDVER -, nagy teherbírású fém csattal, illetve póráz gyűrű.Katonai illetve rendvédelmi minőségű építési még a legtöbb aktív kutyák.Nem törik el, vagy fagy be, mint a műanyag csatok.Erős hurok a póráz vagy AZONOSÍTÓ Kategória. ?ÜGYFÉLSZOLGÁLAT ÍGÉRET-Ha bármilyen okból nem teljesen beleszeret a bőr nyakörv, forduljon hozzánk közvetlenül is több lesz, mint boldog, hogy segítsen,akkor csak vissza, mi Pedig visszatérítjük minden penny (vagy cserélje ki, Ha van egy probléma). ?KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TERMÉKEK-Kiváló design, minőségi anyagok, személyre szabott, kifejezetten a pet, hogy a kutya egyedi, magabiztosabb.Luxus ajándék csomagolás, több tisztességes. ?100% VALÓDI BŐR-Ez a termék készült, 100% - os valódi bőrből készült, a magas sűrűségű heveder hogy Ez a tartósság.Nagyon puha, kényelmes, a kutya Is jó a szabadtéri séta;. ?LEGJOBB VÁLASZTÁS-a Legjobb választás, nyakörv, közepes testű kutyáknak a nyak méret között 10 25 Cm; szélesség 0.75~1,2 cm; példák közepes testű kutyafajták : francia bulldog, uszkár, beagle, corgi, tacskó, boston terrier, shetland sheepdog, brittanys, pug, border collie, vizsla, ausztrál juhászkutya(35-55lb), basset hound(40-60lb); annak érdekében, hogy megkapják a legjobb szerelt, méretét a kutya kérjük, az intézkedés a nyakát, mielőtt kiválasztják a méretét, majd nézd meg a méret táblázatban.

R

Hasonló termékek