.

.

Macska Tál, Rajzfilm Panda Stabil Bázis Macska Étel a Tálban 15 Fokos Dőlésszög 4 az 1-ben Pet Tál Beltéri Kutyák (Elegáns, Szürke)

Macska Tál, Rajzfilm Panda Stabil Bázis Macska Étel a Tálban 15 Fokos Dőlésszög 4 az 1-ben Pet Tál Beltéri Kutyák (Elegáns, Szürke)

HUF 5877.00
Az áru mennyisége

Rajzfilm Panda : Pet víz, élelmiszer tál meg egy aranyos rajzfilm panda alakú, aranyos, érdekes, hogy vonzza a figyelmet a háziállatokBiztonságos Anyag : állateledel bowl set készült prémium PP, rozsdamentes acél, kerámia anyagok, élelmiszer minőségű biztonság, a környezetvédelem, illetve a tartós, hosszú élettartam.Egyedi Design : Macska étel a tálban, 15 fokos dőlésszög design, hogy őrizze a nyaki gerinc, csökkenti a stresszt.Nagyobb kapacitás, automatikus víz utántöltés.Stabil, Csúszásmentes Bázis : Pet tál étel van egy stabil alap, lehet javítani az alján a tálba, nem csúszik. 4 az 1-ben Multifunctionl : Macska étel a tálban, 4 az 1-ben kivitel, a lassú étel, fő étel, étel, víz négy típusú feladatokat, hogy megfeleljen a kisállat etetni kell. 4 az 1-ben Multifunctionl : Macska étel a tálban, 4 az 1-ben kivitel, a lassú étel, fő étel, étel, víz négy típusú feladatokat, hogy megfeleljen a kisállat etetni kell. Rajzfilm Panda : Pet víz, élelmiszer tál meg egy aranyos rajzfilm panda alakú, aranyos, érdekes, hogy vonzza a figyelmet a háziállatok. Egyedi Design : Macska étel a tálban, 15 fokos dőlésszög design, hogy őrizze a nyaki gerinc, csökkenti a stresszt.Nagyobb kapacitás, automatikus víz utántöltés. Stabil, Csúszásmentes Bázis : Pet tál étel van egy stabil alap, lehet javítani az alján a tálba, nem csúszik. Biztonságos Anyag : állateledel bowl set készült prémium PP, rozsdamentes acél, kerámia anyagok, élelmiszer minőségű biztonság, a környezetvédelem, illetve a tartós, hosszú élettartam.Spec : Elem Típus : Macska Étel Bowl Material : PP, Rozsdamentes Acél, Ceramic Package List : 1 x Macska Étel Bowl1 x Rozsdamentes Acél Tál.

R

Hasonló termékek