.

.

Magik 2-4 Pc Póráz Taktikai K9 Nagy Kutya, Nagy Teherbírású Csatlakozó Visszahúzható Nylon Kötél (Fekete+Khaki, 2 Csomag(1 Ea))

Magik 2-4 Pc Póráz Taktikai K9 Nagy Kutya, Nagy Teherbírású Csatlakozó Visszahúzható Nylon Kötél (Fekete+Khaki, 2 Csomag(1 Ea))

HUF 2096.10
Az áru mennyisége

4 AZ 1-ben TÖBBFUNKCIÓS BIZTONSÁGI ÖVVEL Kutya póráz erősen fényvisszaverő szálak lehet, hogy nem csak akkor kell használni, mint egy kutya pórázon sétáltatni a kutyákat, de úgy is, mint egy kutya biztonsági öv az autóban.De a legfontosabb az, hogy javasoljuk, hogy használja erős kutya hám a biztonság!Ne kössék be a kutyát pórázon, hogy a gallér!.FRISSÍTVE nagy teherbírású KUTYA PÓRÁZ . Ez a kutya pórázon van szerelve egy könnyű, de szuper tartós hegymászás karabiner, amely a légi közlekedés alumínium, ugyanazt a használt anyag, valamint megbízható hegymászók.Az ívelt design több, ergonomikus, hogy a zár a D-gyűrű könnyebben.MAGAS RUGALMAS BUNGEE KUTYA PÓRÁZ. Ha a kutya egy erős lehúzó, szükség van egy elpusztíthatatlan anti-shock póráz.Ez a kutya pórázon használja innovatív Nulla Sokk Technológia tökéletes ellenőrzés párna a húzás, ami a kutyák séta élvezetes!. 4 - 6 FT TÖKÉLETES EGYENSÚLY KUTYA PÓRÁZ . Ez kopásálló nylon kutya pórázon van, nagy, közepes, vagy nagy kutya gyaloglás, futás, képzést vagy tartós ahhoz, hogy ellenálljon a húzás erő Nagy kuvaszok fel, hogy 200 font.Hossza 4 - 6 méter, a tökéletes egyensúlyt szabadság, kontroll, ad elég szabadságot, hogy a kutya mindent az irányításod alatt. 2 KÉNYELMES KÖZLEKEDÉSI KEZELI Jellemzők 2 puha forgalmat kezeli a csodálatos kényelmes, jó fogás.Az egyik közelében található a karabiner tartja a kutyát közel hozzád, mint egy rövid pórázon.A másik párnázott fogantyú a végén a kényelem ellen a csuklóját, így a kutya az a szabadság, hogy járják felfedezni a környezete.D-ring közelében kezelni lehet csatolni klip kaki táskák vagy tálba. 4 AZ 1-ben TÖBBFUNKCIÓS BIZTONSÁGI ÖVVEL . Kutya póráz erősen fényvisszaverő szálak lehet, hogy nem csak akkor kell használni, mint egy kutya pórázon sétáltatni a kutyákat, de úgy is, mint egy kutya biztonsági öv az autóban.De a legfontosabb az, hogy javasoljuk, hogy használja erős kutya hám a biztonság!Ne kössék be a kutyát pórázon, hogy a gallér!.FRISSÍTVE nagy teherbírású KUTYA PÓRÁZ . Ez a kutya pórázon van szerelve egy könnyű, de szuper tartós hegymászás karabiner, amely a légi közlekedés alumínium, ugyanazt a használt anyag, valamint megbízható hegymászók.

R

Hasonló termékek