.

.

SJYDQ Kerek Mosható Gép Memória Hab Kényelmes, Puha Egész Szezonban Egyéni Felmelegedés Kutya Ágy (Szín : Rózsaszín, Méret : M)

SJYDQ Kerek Mosható Gép Memória Hab Kényelmes, Puha Egész Szezonban Egyéni Felmelegedés Kutya Ágy (Szín : Rózsaszín, Méret : M)

HUF 1.33
Az áru mennyisége

Jellemzők : Értékes pet fészket biztosít egy kényelmes, tiszta otthon a kisállatAz anyag puha, annak érdekében, hogy a pet-nagyon kényelmes. ★Design : kiváló minőségű szövet, sima tapintású, jó nedvesség áteresztő képességét, megszünteti a környező nedvesség, nem engedheti meg magának a labdát. ★Anyag : vízhatlan Oxford szövet alján, vízhatlan, vízálló, stílusos. ★Részletek : Gyöngy, pamut, jó ellenálló képesség, puha, sima érzést, jó meleg, biztonságos, környezetbarát, nem mérgező, még a kutyák is használja bizalommal. ★Méret : M, L, XL. Jellemzők : Értékes pet fészket biztosít egy kényelmes, tiszta otthon a kisállat.Az anyag puha, annak érdekében, hogy a pet-nagyon kényelmes. ★Design : kiváló minőségű szövet, sima tapintású, jó nedvesség áteresztő képességét, megszünteti a környező nedvesség, nem engedheti meg magának a labdát. ★Anyag : vízhatlan Oxford szövet alján, vízhatlan, vízálló, stílusos. ★Részletek : Gyöngy, pamut, jó ellenálló képesség, puha, sima érzést, jó meleg, biztonságos, környezetbarát, nem mérgező, még a kutyák is használja bizalommal. ★Méret : M, L, XL.Szín : Zöld, kék, pinkpet pamut fészket gyöngy, pamut, vastag, meleg, valamint a háziállatok életét kényelmesen.szép design, elhelyezett otthon a szabadban is jól néz ki.levehető, könnyen tisztítható, megfizethető, nem deformálódik.harap-rezisztens, ha nem használja, kényelmes tárolás, figyelembe véve a kis helyet.

R

Hasonló termékek