.

.

NVTED LED Világító Kutya Póráz, Tartós, Vízálló, Illata Bizonyíték Prémium MŰANYAG Pet Vezet Gyors Kapocs az Esti kutyasétáltatás (Zöld)

NVTED LED Világító Kutya Póráz, Tartós, Vízálló, Illata Bizonyíték Prémium MŰANYAG Pet Vezet Gyors Kapocs az Esti kutyasétáltatás (Zöld)

HUF 449.10
Az áru mennyisége

[ VEZETETT PÓRÁZON ] Ez a Kutya Pórázon Fogja Megmenteni A Kutya Életét Azáltal, hogy Láthatóvá, Széf, LáttamEz A Fényes, Világító Led-Gallér Biztosítja A Végső Biztonság A Kutya Pedig Lehetővé Teszi, Hogy A Legjobb Látási Viszonyok Mellett Minden Körülmények Között, Minden Időben. [ PRÉMIUM MENNYISÉG ] A pórázt, 4 ft hosszú készült, PVC-vel bevonva, heveder, rendkívül tartós, alufelni lezáró hock, sokk-elnyelő közelében hock, neoprén, kényelmes fogantyú, D-gyűrű közelében, a fogantyú klip kaki táskák, vagy más séta tartozékok.Prémium alkatrészek maximális erőt. [ VÍZÁLLÓ ] Ez PVC bevont heveder nem könnyen szennyezett, egyszerűen el lehet mosni folyó víz alatt, lehet tisztára egy nedves ruhával távolítsa el a szennyeződéseket.Nem szívja magába a kutya szagokat. [ ÚJRATÖLTHETŐ ] Az Usb-Újratölthető Akkumulátor (Kábel Mellékelve) Ad 5 Óra Megvilágítás / 1 Óra.Egy Díj, Amely Elmúlt Több Jár.Nincs Gond A Elemcsere, Valamint Extra Költségek. [ KIBOCSÁTÓ MÓD ] 5 a színek, a fény pedig 3 modes.By nyomja meg az ON/OFF gombot, válthat az üzemmódok viszont : gyors vaku, lassú a flash.folyamatos fény -, illetve kikapcsolása.Válasszuk a különböző üzemmódok különböző körülmények között. [ VEZETETT PÓRÁZON ] Ez a Kutya Pórázon Fogja Megmenteni A Kutya Életét Azáltal, hogy Láthatóvá, Széf, Láttam.Ez A Fényes, Világító Led-Gallér Biztosítja A Végső Biztonság A Kutya Pedig Lehetővé Teszi, Hogy A Legjobb Látási Viszonyok Mellett Minden Körülmények Között, Minden Időben. [ PRÉMIUM MENNYISÉG ] A pórázt, 4 ft hosszú készült, PVC-vel bevonva, heveder, rendkívül tartós, alufelni lezáró hock, sokk-elnyelő közelében hock, neoprén, kényelmes fogantyú, D-gyűrű közelében, a fogantyú klip kaki táskák, vagy más séta tartozékok.Prémium alkatrészek maximális erőt. [ VÍZÁLLÓ ] Ez PVC bevont heveder nem könnyen szennyezett, egyszerűen el lehet mosni folyó víz alatt, lehet tisztára egy nedves ruhával távolítsa el a szennyeződéseket.Nem szívja magába a kutya szagokat. [ ÚJRATÖLTHETŐ ] Az Usb-Újratölthető Akkumulátor (Kábel Mellékelve) Ad 5 Óra Megvilágítás / 1 Óra.Egy Díj, Amely Elmúlt Több Jár.

R

Hasonló termékek