.

.

Fényvisszaverő Állítható Kutya Nyakörvek, Vékony Nylon Heveder, majd Gyorsan Engedje fel a Műanyag Csat Mind a Közép -, illetve Nagy Kutyák(L,Fekete)

Fényvisszaverő Állítható Kutya Nyakörvek, Vékony Nylon Heveder, majd Gyorsan Engedje fel a Műanyag Csat Mind a Közép -, illetve Nagy Kutyák(L,Fekete)

HUF 0.33
Az áru mennyisége

【PREMUM ANYAG】?A nyakörv készült kiváló minőségű nylon anyagból,nagyon tartós,kopás ellenPuha kényelmes, párnázott belső képes megvédeni a kutya nyakát is. 【DUPLA D-GYŰRŰ DESIGN】?két D-gyűrű a csat a gallér, úgy, hogy a kutya tud gyakorolni, még erő, mozgás közben.Ez csökkenti a súrlódást, a gallér, a kutya nyakát. 【ÁLLÍTHATÓ NYAK HOSSZA】? Nyak kerülete gallér lehet állítani a nyak kerülete a 15 hüvelykes 22 hüvelyk.Egyszerű, kényelmes, gyors. 【BIZTONSÁG ESTE】?A nyakörvet használ 3 különleges vonalak fényvisszaverő szál.Egy erősen fényvisszaverő nyakörv folyamatosan magas láthatósági este a biztonság kedvéért. 【MINŐSÉGI GARANCIA】?, Ha nem teljesen elégedett a vásárlás, vagy a termék sérült áthaladó, törött, kérjük lépjen kapcsolatba velünk azonnal. 【PREMUM ANYAG】?A nyakörv készült kiváló minőségű nylon anyagból,nagyon tartós,kopás ellen.Puha kényelmes, párnázott belső képes megvédeni a kutya nyakát is. 【DUPLA D-GYŰRŰ DESIGN】?két D-gyűrű a csat a gallér, úgy, hogy a kutya tud gyakorolni, még erő, mozgás közben.Ez csökkenti a súrlódást, a gallér, a kutya nyakát. 【ÁLLÍTHATÓ NYAK HOSSZA】? Nyak kerülete gallér lehet állítani a nyak kerülete a 15 hüvelykes 22 hüvelyk.Egyszerű, kényelmes, gyors. 【BIZTONSÁG ESTE】?A nyakörvet használ 3 különleges vonalak fényvisszaverő szál.Egy erősen fényvisszaverő nyakörv folyamatosan magas láthatósági este a biztonság kedvéért. 【MINŐSÉGI GARANCIA】?, Ha nem teljesen elégedett a vásárlás, vagy a termék sérült áthaladó, törött, kérjük lépjen kapcsolatba velünk azonnal.Nyakörv,Állítható Képzés Nylon Kutya Nyakörv, Dupla D-gyűrű, Fényvisszaverő Csík a Kis-és Közepes testű Kutyáknak(Fekete).

R

Hasonló termékek