.

.

Harikaji Kapucnis Kutya, Kutya Téli Meleg Kabát, Nyakkendő Festék Melegítőfelső Színes Kapucnis Macskák Kis-Közepes testű Kutyáknak(Színes,XL)

Harikaji Kapucnis Kutya, Kutya Téli Meleg Kabát, Nyakkendő Festék Melegítőfelső Színes Kapucnis Macskák Kis-Közepes testű Kutyáknak(Színes,XL)

HUF 2259.00
Az áru mennyisége

Nyakkendő festék színe -, Hogy a háziállatok egyediGombot a hasa, Könnyű viselet.Alkalmas a legtöbb kutya meg a macska. ?Méret : Kérjük, ellenőrizze a mérettáblázat a Termék Képe alatt rendelés előtt.Ha a hazugságok között 2 méretben, kérjük, adja meg az elsőbbséget a Mellkas Kerülete.ATTETION : Ez NEM alkalmas nagy kutyák. ?Tie-dye Design, Hogy A Pet Csak : Divat, nyakkendő, festék, design, minden kapucnis a különleges, hogy csak minden kardigán differernt a többiek, így a pet inkább úgy néz ki, elegáns, hűvös, bájos.Gombot az első, könnyen fel, majd vegye le. ?Anyag : puha, légáteresztő szövet, szép vigasz, amely a kisállat, hangulatos, kényelmes rajta tapasztalat. ?Alkalommal : Alkalmas a legtöbb alkalommal, mint a háziállatok, születésnapi party, fotózás, mindennapi viseletre, vagy más fesztivál. ?Ajándék : Szép Ajándék a kedvtelésből tartott kutya, cica, születésnap, Halloween, Karácsony, Hálaadás, majd az Új Évben. ?Méret : Kérjük, ellenőrizze a mérettáblázat a Termék Képe alatt rendelés előtt.Ha a hazugságok között 2 méretben, kérjük, adja meg az elsőbbséget a Mellkas Kerülete.ATTETION : Ez NEM alkalmas nagy kutyák. ?Tie-dye Design, Hogy A Pet Csak : Divat, nyakkendő, festék, design, minden kapucnis a különleges, hogy csak minden kardigán differernt a többiek, így a pet inkább úgy néz ki, elegáns, hűvös, bájos.Gombot az első, könnyen fel, majd vegye le. ?Anyag : puha, légáteresztő szövet, szép vigasz, amely a kisállat, hangulatos, kényelmes rajta tapasztalat. ?Alkalommal : Alkalmas a legtöbb alkalommal, mint a háziállatok, születésnapi party, fotózás, mindennapi viseletre, vagy más fesztivál. ?Ajándék : Szép Ajándék a kedvtelésből tartott kutya, cica, születésnap, Halloween, Karácsony, Hálaadás, majd az Új Évben.

R

Hasonló termékek