.

.

N/A Szintetikus Csörlő Kötél Kiterjesztését,10mm ATV Csörlő Kábel, Szintetikus Kötél,Vontató Kötél Offroad autó Alkatrész (Szín :

N/A Szintetikus Csörlő Kötél Kiterjesztését,10mm ATV Csörlő Kábel, Szintetikus Kötél,Vontató Kötél Offroad autó Alkatrész (Szín :

HUF 2781.00
Az áru mennyisége

Védi a kötelet a túlzott hőKönnyű kezelni, splice, nem éles frays.A kötelet nem görcs, göndör vagy szilánk.Használható az alábbi -20 Fok Celsius.Rendkívül könnyű, lebegnek a víz,minimális szakaszon, illetve a nem-forgás.Védi a kötelet a túlzott hő.Könnyű kezelni, splice, nem éles frays.A kötelet nem görcs, göndör vagy szilánk.Használható az alábbi -20 Fok Celsius.Rendkívül könnyű, lebegnek a víz,minimális szakaszon, illetve a nem-forgás.Típus : Szintetikus Csörlő Rope Material : Műszálas,UHMWPESize : Hossz : 15m Thickness : 10mm Diameter Breaking Erő : 15000lbs The termék szerkezete : 12 strands Color : Narancs, Grey Parts : Mindkét végén nylon gyűszű, mint pictures Package tartalmazza : 1 x 50ft Csörlő Rope Fitment : Egyetemes illeszkedik a legtöbb Recovery Csere Autó SUV ATV UTVFeatures : 1. Védi a kötelet a túlzott hő . Könnyű kezelni, splice, nem éles frays. A kötelet nem görcs, göndör vagy szilánk. Használható az alábbi -20 Fok Celsius. Rendkívül könnyű, lebegnek a víz,minimális szakaszon, illetve a nem-forgás. Alacsony szakaszon nincs visszarúgás a valószínűtlen esetben, ha a törés. Frissítse a csörlő erősebb csörlő kötél, mint a hagyományos acél kábel. Védő tok véd a durva vagy éles felületek, mint például a kövek .Vontató Pántok Védett Ciklus ér Véget, Sürgősségi Off Road Vehicle Tow Kötél Tároló Táska Tartalmazza.

R

Hasonló termékek