.

.

Kanál Kerámia Kanál Háztartási Rizs Kanál Japán Stílusú Kreatív Aranyos Kis Levest Kanállal 10-darabos Készlet Leveses Kanál (Szín : B)

Kanál Kerámia Kanál Háztartási Rizs Kanál Japán Stílusú Kreatív Aranyos Kis Levest Kanállal 10-darabos Készlet Leveses Kanál (Szín : B)

HUF 5220.00
Az áru mennyisége

A táblázat kanál gondosan tervezték, hogy adjunk több elegancia, valamint osztály a táblázatLehet vegyes, illetve illeszkedik a meglévő asztali, hogy emelje a napi étkezés egy tökéletes gasztronómiai élményt. [Finom részletek] : minőségi porcelán, lőtt, a magas hőmérséklet, nem fakul, sima, fényes, a kanál görbül, de kényelmes. [Elegáns kanál] : Friss, elegáns retro érzés, egyszerű vonalak, természetes, elegáns, ez is illeszkedik a különböző otthon-stílus, evőeszközök. [Egészségügyi Minőség] : Egészséges, környezetbarát, könnyen tisztítható, a család lehet használni a mosogatógép/mikrohullámú sütő/sütő/sterilizáló bármikor. [Termék méret] : A kanál 5.7 cm hosszú, minden készlet 10 db, 2 minták, színek esetében a választás.A táblázat kanál gondosan tervezték, hogy adjunk több elegancia, valamint osztály a táblázat.Lehet vegyes, illetve illeszkedik a meglévő asztali, hogy emelje a napi étkezés egy tökéletes gasztronómiai élményt. [Finom részletek] : minőségi porcelán, lőtt, a magas hőmérséklet, nem fakul, sima, fényes, a kanál görbül, de kényelmes. [Elegáns kanál] : Friss, elegáns retro érzés, egyszerű vonalak, természetes, elegáns, ez is illeszkedik a különböző otthon-stílus, evőeszközök. [Egészségügyi Minőség] : Egészséges, környezetbarát, könnyen tisztítható, a család lehet használni a mosogatógép/mikrohullámú sütő/sütő/sterilizáló bármikor. [Termék méret] : A kanál 5.7 cm hosszú, minden készlet 10 db, 2 minták, színek esetében a választás.Termék neve : kerámia kis spoon Product anyag : magas minőségű ceramic Applicable helyek : szállodák, konyhák, irodák, éttermek, stb. Kérjük, ellenőrizze a méret szín a vásárlás előtt. Kivéve a kanalat látható a termék fotó, egyéb tételek nem szerepelnek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok okozhat enyhe szín különbségek, kérlek, értsd meg. Mivel kézi mérés, van egy kis hiba, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges. Üdvözöljük a megosztása, illetve visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.

R

Hasonló termékek