.

.

shop4ever Várj. Hadd Ebbe Bele. Vicces Kerámia Kávés Bögre, Csésze Vicces, Szarkasztikus Bögre Mondások 11 oz. (Fekete Fogantyúval)

shop4ever Várj. Hadd Ebbe Bele. Vicces Kerámia Kávés Bögre, Csésze Vicces, Szarkasztikus Bögre Mondások 11 oz. (Fekete Fogantyúval)

HUF 1437.30
Az áru mennyisége

PRÉMIUM KERÁMIA BÖGRECélja pedig véglegesen szublimált a ház a legmagasabb minőségi kivitelben.Nyomtatott mindkét oldalán a jobbra-balra handers.Jellemzők fényes külső, erős falak, a biztonságos, tartós használatra.C-íves fogantyú a könnyű, kényelmes fogás.Mikrohullámú sütő Mosogatógép biztonságos.Rendelkezik, 11 dkg bármilyen finom meleg vagy hideg italok, mint a kávé, tea, gyümölcslé, üdítő, víz, délután bor, sör, tequila, amit a szíved kíván!A bögre sokoldalú majd fel lehet használni, végig a szezont, majd az irodában, munkahelyen, otthon, akár útközben is.AJÁNDÉK DOBOZ KÉSZ.Elgondolkodtató, vicces, bögre, ajándék, meglepetés a szeretett egy.Alkalmas bárki lehet gondolni.A bögrét a nők, férfiak, anya, apa, felnőtt, testvér, nagymama, nagypapa, legjobb barátom, munkatárs, főnök, feleség, férj, barát, barátnő, munkavállalói, szobatársak, a diákok, unokatestvére, a törvények, néni, bácsi, neki, neki, a család, a nővér, a listák megy.MEGFIZETHETŐ ÚJDONSÁG JELEN.Tökéletes ajándék ötlet a Karácsony, Születésnap, anyák Napja, apák Napja, Évforduló, Nyugdíjas, Házavató, Ballagásra, Valentin, vagy egyéb különleges alkalom, hogy meg akar mutatni elismerését.GONDOSAN CSOMAGOLT SZERETET.Minden bögrék mind külön-külön vizsgálni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tökéletes a magas színvonalat.A bögrék is keze telepakolva, becsomagolva, extra biztonsági keresztül küldeményt.Arra törekszünk, hogy a kiválóság nem számít, de a legjobb ügyfeleink számára!Kérjük, hogy elérje, hogy a Shop4ever Család, bármilyen kérdéssel.PRÉMIUM KERÁMIA BÖGRE.Célja pedig véglegesen szublimált a ház a legmagasabb minőségi kivitelben.Nyomtatott mindkét oldalán a jobbra-balra handers.Jellemzők fényes külső, erős falak, a biztonságos, tartós használatra.C-íves fogantyú a könnyű, kényelmes fogás.Mikrohullámú sütő Mosogatógép biztonságos.Rendelkezik, 11 dkg bármilyen finom meleg vagy hideg italok, mint a kávé, tea, gyümölcslé, üdítő, víz, délután bor, sör, tequila, amit a szíved kíván!A bögre sokoldalú majd fel lehet használni, végig a szezont, majd az irodában, munkahelyen, otthon, akár útközben is.

R

Hasonló termékek