.

.

HANABASS 8pcsbag Fán Lóg Zokni Design Asztal Dísz Jogosultja Ünnepi Karácsonyi Zokni Birtokosai: Divat Bankett Kés Evőeszköz Villa Táska:

HANABASS 8pcsbag Fán Lóg Zokni Design Asztal Dísz Jogosultja Ünnepi Karácsonyi Zokni Birtokosai: Divat Bankett Kés Evőeszköz Villa Táska:

HUF 1180.80
Az áru mennyisége

KötöttKés, Villa Borító : Csodálatos ajándékok : az ezüstöt táskák jó választás az ajándékok Karácsonyra, Új Évre, szép ujjlenyomat, mókás, hogy a Karácsonyi, vagy ünnepi asztal.Karácsonyi Kés, Villa Táska : Csodálatos kivitelezés biztosítja a tökéletes részleteket, majd a megjelenés.Karácsonyi Villát, Kanalat Kalap : Tele cukrot, majd küldje el a gyerekek vagy a család, mint egy meglepetés.Karácsony Ezüst Zokni : akkor használja a fantáziáját, hogy hozzon létre egy meleg Karácsonyi party használja ezeket az evőeszközök táskák.Karácsonyi Zokni Edények Jogosultja : Nagyban növeli a Karácsonyi ünnepi hangulat fél, hogy több meglepetés.A csomag Lista 8 x Evőeszközök Táskák Jellemzők - Szín : Piros. - Nem, asztali díszek, hanem megőrzi az asztalnál annak érdekében, tiszta. - Tudja használni a fantáziáját, hogy hozzon létre egy meleg Karácsonyi party használja ezeket az evőeszközök táskák. - Akkor küldje el a családok, barátok, mint egy ajándék, hogy boldogok lesznek. - Anyaga : Kötött. - Aranyos Karácsonyi zokni formák, jó dekoráció hatása. - Nagyban növeli a Karácsonyi ünnepi hangulat fél, hogy több meglepetés.Áruk Információk karácsony ezüst zokni Ezek az elemek nem lehet edények tároló zsák is lehet dekorációk, amelyek a Karácsonyi vacsora teli légkör.karácsonyi villát, kanalat kalap Prémium anyag tartós, praktikus használat.Kés, Villa Fedezze Ezek az elemek Karácsonyi design evőeszközök táskák.

R

Hasonló termékek